Pornim, alături de roventurieni, la Cozia, dar poposim și în biserica de pe insula Ostrov. Ne bucurăm ochii cu spectacolul naturii din Parcul Național Cozia, în timp ce admirăm cascada Lotrișor și depănăm cele mai importante repere din istoria stațiunii supranumite “Perla Oltului”. 

Astăzi, categoriile de oameni se pot bucura de aceste locuri indiferent că vin aici preocupati de  sănătatea lor, să se recupereze ori să se relaxeze și să-și întărească imunitatea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, pornim apoi spre centrul Călimăneștiului, acolo unde începem să explorăm mai adânc istoria fascinantă a acestor meleaguri, căutate încă din vechime pentru proprietățile lor benefice organismului. La tot pasul te poți bucura de aer curat și natură pură, iar locurile de odihnă și frumusetra peisajului fac din acest traseu o reală plăcere.

Oricine călătorește pe Valea Oltului trebuie să viziteze cea mai importantă ctitorie a voievodului Mircea cel Bătrân, Mănăstirea Cozia, care este, probabil, cel mai vizitat obiectiv turistic din județul Vâlcea.  

Vâlcea se numără printre cele mai frumoase județe din România, iar Călimănești – Căciulata joacă, fără îndoială, un rol important, contribuind la atractivitatea acestui crâmpei de paradis.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si