Odată ajunși pe aceste meleaguri, un adevărat canion, săpat în stânci de dimensiuni colosale, ne dezvăluie o sumedenie de frumuseți și mistere. Aici vom descoperi, pe lângă frumusețile naturale, că bucatele locului și tradițiile populare întregesc imaginea acestui tărâm de basm.

Facem acum o vizită cât o călătorie înapoi în timp, pentru a o cunoaște pe Delia Panduru care ne va primi în Casa Bunicului, o bijuterie arhitecturală din Oltenia de sub Munte.

Femeia luptă să promoveze tradițiile zonei și e mereu bucuroasă de oaspeți, la căsuța bătrânească, de-o vârstă cu România de azi.

Baia de Fier

[Sursa foto: BLC Media]

Sâmbătă, de la ora 15:00 în ”ROventura”: Baia de Fier, plai de legendă

Hoinari neobosiți, George Mihai și Andreea Străvoiu ne vor oferi, apoi, o altă dovadă de ospitalitate gorjenească, în buna tradiție a locului, dar și cu taine de împrumut, pentru ca experiența de care ne vom bucura să fie completă.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureșul, loc de poveste

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bunătățile pe care le vom descoperi aici urmează ritualul simplu și tihnit al oricărui gospodar de la munte.

Baia de Fier

[Sursa foto: BLC Media]

Lecție despre trecut și incursiune în viitor, totodată, călătoria la Baia de Fier este o bucurie ce va ajunge în inimile noastre, așa că nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Baia de Fier

[Sursa foto: BLC Media]

Baia de Fier

[Sursa foto: BLC Media]

Baia de Fier

[Sursa foto: BLC Media]

Baia de Fier

[Sursa foto: BLC Media]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si