Faleza Sulinei cosmopolite, plimbarile cu barca, sunetul mirific al celor peste 60 de specii de pasari, toate acestea te fac sa te simti liber. Un colos de vreo 90 de metri lungime si 15 latime zace in dunele de nisip din largul Marii; este epava Turgut, fosta nava romaneasca Tohan.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au pățit ca Mario Fresh și iubita lui! Au fost agresați într-un club, iar ea a dezvăluit bilanțul bătăii: “Unul e desfigurat, iar un altul are hematom pe creier”

In coasta nordica a golfului Musura se afla un petic de pustiu cum nu multi sunt norocosi sa vada. O insula linistita intre ape, pe care, in lipsa oamenilor, pasarile traiesc netulburate. Prin “covorul” plutitor de nuferi isi face aparitia grindul Letea, o alta bucata de Paradis.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mihai Şora a revenit pe Facebook: Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Să ne întoarcem la lucrurile esenţiale. Mi-aţi lipsit!

Padurea Letea, aflata in patrimonial UNESCO, este locul in care omul si calul salbatic impart aceeasi limba de pamant de-a dreptul spectaculoasa.

Deliciile gastronomice ale locului, rasaritul pe plaja, la Sulina, dar si multe alte aventuri ne asteapta sambata, la „ROventura”, de la ora 15:00, cu George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si