Cu Postăvaru încă îmbrăcat de iarnă, dar cu Măgura înverzită, Țara Bârsei ni se arată ca o adevărată sărbătoare.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vom bucura de natură, vom degusta vinuri alese și ne vom înfrupta din preparate delicioase.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00 în “Prețul fericirii”, la Kanal D: Kaya, decizie șoc!

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Escapadă la Codlea

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Escapadă la Codlea

Vechi leagăn al sașilor și floare a industriei românești, Codlea este astăzi o bijuterie medievală ce vrea să-și valorifice potențialul turistic extraordinar, la doi pași de cele mai vizitate obiective turistice din județul Brașov.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De data aceasta, vizita la Codlea se va transforma într-o sarabandă de gusturi, de experiențe culinare, care mai de care suave și cuceritoare. Pe aceste meleaguri, frumusețea naturală e în perfectă armonie cu cea creată de om.

Cel mai vizitat județ al țării are o deschidere foarte mare pentru primirea turiștilor din toată țara, dar și de peste hotare.

Citește și: Astazi, ediție concept eliminatorie la “Bravo, ai stil!”. “Look de festival”- tema ofertantă pentru concurente

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Escapadă la Codlea

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Escapadă la Codlea

Roventurienii vor degusta, în această feerică incursiune, vinuri de pe dealurile Silagiului, din Banat, și mâncăruri de inspirație internațională, pregătite în Ardeal, locul unde gustul bun și bunul gust își dau mâna pentru răsfățul desăvârșit al oaspeților.

Odată cu lăsarea serii, se schimbă și centrul de interes al oaspeților. De pe lac, din bungalow-uri ori din restaurant, toată lumea se îndreaptă spre sala de evenimente, unde urmează să trăiască experiența unui mini-concert oferit de una  dintre cele mai iubite trupe din România.

Citește și: Misha Miller, povești inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" Legătura dintre un basm moldovenesc și una dintre cele mai delicioase prăjituri- Cușma lui Guguță

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Escapadă la Codlea

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Escapadă la Codlea

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si