Vara, munții îmbie la drumeție, iarna, la sporturi și distracție în zăpadă, pe unde dintre cele mai faine pârtii din întreaga Românie.   

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura” ajungem, prin intermediul emisiunii, în munții Gutâiului, în prag de iarnă, chiar înainte de prima zăpadă, pentru a vedea cum își așteaptă oaspeții unul dintre cele mai apreciate domenii schiabile din nordul țării.

Citește și: VIDEO- CEO-ul Dogan Media, Ugur Yesil, premiat pentru Inovație și dezvoltare sustenabilă în media

Acesta este un loc în care, odată ajuns, realizezi cum apa și codrul recompun, împreună, definiția liniștii, pe care tot mai mulți dintre turiștii de astăzi o caută.

Această oază de pe creasta Munților Gutâi e un loc în care natura și omul și-au dat mâna pentru a întâmpina turiștii într-o destinație de poveste. Cabanele din lemn parcă te îmbrățișează, iar priveliștea contribuie la o experiență de neuitat.

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureșul, loc de poveste

Înconjurată de unii dintre cei mai frumoși munți din țară, stațiunea Șuior a devenit, în ultimii ani, un Rai pentru iubitorii sporturilor de iarnă, deși mulți turiști continuă să ajungă aici și din primăvară până toamna târziu. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Indiferent de câte atracții moderne s-ar clădi, pentru amatorii de turism activ Maramureșul rămâne o casă a tradițiilor și a spiritualității.

Citește și: Kaan Urgancıoğlu este tată! Prima fotografie cu micuțul Ardıç, fiul protagonistului din serialul „Secrete de familie”

Alături de roventurieni ne continuăm călătoria din Baia Sprie spre Șurdești unde mergem să vizităm una dintre “catedralele din lemn” ale Maramureșului, cum frumos a alintat cineva această biserică.

Cu unitatea aceasta spirituală a oamenilor, dar și datorită măiestriei meșterilor maramureșeni, biserica a ajuns pe lista patrimoniului UNESCO și e, astfel, cunoscută în întreaga lume.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un tânăr constănțean a câștigat mașina pusă la bătaie de Radio Impuls, în concursul “Incubatorul de cadouri”! “Nici acum, după ce am câștigat mașina, nu îmi vine să cred! Mașina o să o dăruiesc soției mele!”

Nu putem să nu facem o oprire la Baia Mare, fermecătorul oraș al castanelor iar călătoria aceasta se va dovedi a fi o incursiune printr-o lume romantică, plină de frumos. Artiștii și povestitorii dau frâu liber imaginației aici, la Baia Mare, unde fiecare cotlon al clădirilor istorice reprezintă un izvor de istorie și povești.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, prezentata de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si