Este adevarat, temperaturile din aceasta luna sunt inca prea scazute. Asta nu inseamna ca nu poti incepe deja sa verifici oferta de pe piata.

Cel mai bine este sa incepi cautarea la brandurile romanesti cum ar fi GIULIO de exemplu, care ofera calitate premium la preturi accesibile.

Se poate intampla sa vezi un model de sandale dama saptamana viitoare dar stocul caruia sa se epuizeze rapid.

Nu ar fi pacat sa trebuiasca sa pierzi timp cautand o pereche similara ce ti-a placut cand poti cumpara acum? De ce sa te multumesti cu o alternativa cand poti avea exact ce iti place?

Citeste si: Ce fel de pantofi bărbătești eleganți poți alege în funcție de ocazie?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dupa atatea luni friguroase in care mai mult ai stat in casa stim ca abia astepti sa petreci timp afara. In loc sa petreci timp vara cautand perechea perfecta de sandale dama poti sta la o terasa fara griji.

S-ar putea ca vara aceasta sa trebuiasca sa participi la vreun eveniment cu tinuta eleganta. Iti poti cumpara de pe acum perechea de sandale dama fara sa o lasi pe ultima suta de metri. De ce sa te stresezi ca intarzie curierul sau ca nu ai destul timp sa faci un schimb de marimi?

Citeste si: VIDEO- Pantofii de distanțare socială, creați de românul Grigore Lup

Sunt multe variante de sandale dama din care poti alege in functie de tinutele pe care intentionezi sa le porti. Tocurile subtiri si inalte ajuta la completarea unei tinute foarte elegante iar pentru o tinuta casual de zi cu zi poti folosi o pereche cu talpa sport. Nu trebuie sa te grabesti deloc, verifica intai ce ai disponibil in garderoba si apoi poti lua o decizie.

Speram ca sfaturile noastre te vor ajuta sa-ti gasesti linistita perechea perfecta primavara aceasta.

Citeste si: 6 tinute de weekend pentru sezonul cald si cum le poti accesoriza


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si