Guvernul statului Sao Paolo a confirmat cel de-al şaptelea deces în urma furtunilor violente care au avut loc vineri, 4 noiembrie 2023. Conform unui comunicat transmis de autorități, victima s-a stins din viață în urma unui accident care a implicat o ambarcaţiune.

Sao Polo a fost devastat de furtuni. Bilanțul tragic al dezastrelor naturale: 7 persoane s-au stins din viață

Citește și: VIDEO- După furtuni, temperaturi de vară. Maximele din termometre se vor ridica până la 24 de grade Celsius în partea de sud și sud-est a țării

Ploile violente care au lovit statul au provocat pagube uriașe, inundaţii şi pene de curent în mai multe oraşe braziliene.

Furtunile au afectat admiterile la facultățile de top din Brazilia

Zilele acestea, în Brazilia, au loc examenele de admitere pentru cele mai râvnite universități de stat. Tarcísio Gomes de Freitas, guvernatorul din Sao Paulo, a publicat pe rețeaua de socializare X că toate în şcolile din acest stat a fost restabilit curentul electric.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sao Polo a fost devastat de furtuni. Bilanțul tragic al dezastrelor naturale: 7 persoane s-au stins din viață

În ciuda măsurilor luate până în prezent de autoritățile braziliene, mai bine de 1 milion de gospodării din regiunea metropolitană nu au încă energie electrică, au transmis reprezentanții protecţiei civile, citați de  Mediafax.

Acoperișul unei tribune a fost smuls de vânt în timpul sesiunii de Formula 1 din acest weekend

În acest weekend, în Sao Paolo a avut loc Marele Premiu al Braziliei din Formula 1.

În timpul sesiunii de calificări care a avut loc vineri, 3 noiembrie 2023, furtuna a lovit puternic. În doar câteva minute, cerul s-a întunecat, iar vântul a început să bată puternic. 

Citește și: VIDEO- Imagini fabuloase cu aurora boreală roșie, pe cerul României. Fenomenul a putut fi văzut în mai multe județe din țară

Vântul, care, potrivit jurnaliștilor locali, a atins viteze de peste 100 de kilometri la oră în unele zone, a smuls acoperișul unei tribune.

Sao Polo a fost devastat de furtuni. Bilanțul tragic al dezastrelor naturale: 7 persoane s-au stins din viață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si