Close sidebar
Close sidebar

Șapte persoane au fost împușcate în Philadelphia, printre care un copil și patru adolescenți

Șapte persoane, între care și un copil de doi ani și patru adolescenți, au fost împușcați pe o stradă din Philadelphia.

Diana Puiu,

Șapte persoane au fost împușcate în Philadelphia, printre care un copil și patru adolescenți

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Atac armat în Philadelphia. Șapte persoane au fost împușcate și rănite pe o stradă. Mama unui copil de doi ani se află printre victime. Un adolescent este în stare critică. Împușcăturile au avut loc la scurt timp după ora locală 18.00.

Citește și: Un jurnalist venit să relateze despre o crimă a fost împușcat mortal. O fetiță de 9 ani a fost și ea ucisă

Un jurnalist venit să relateze despre o crimă a fost împușcat mortal. O fetiță de 9 ani a fost și ea ucisă

Un jurnalist din Florida și o fată de 9 ani au fost împușcați la locul relatării unei crime, ambii de același bărbat. Mama fetiței a fost și ea rănită.

Un bărbat a împușcat trei persoane în aceeași zi.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Crimele au avut loc în Florida. O tânără de 20 de a fost împușcată, iar jurnalistul venit să relateze crima a fost împușcat și el de aceeași persoană. Pe lângă asta, și o fetiță de 9 ani a fost împușcată, iar mama ei a fost rănită.

Suspectul ambelor crime, un tânăr de 19 ani, a fost arestat.

Citește și:  Raid sângeros al Israelului în Cisiordania ocupată- cel puțin 11 palestinieni uciși

Echipa de televiziune ajunsă la fața locului a fost luată prin surprindere de tânărul care a deschis focul, apoi acesta a fugit într-o casă din apropiere și a împușcat fără motiv o copilă de 9 ani.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a transmis un mesaj de condoleanțe.

Un mort și trei răniți, în urma unui atac armat într-un mall

O persoană a murit și alte trei persoane au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc miercuri seară la Cielo Vista Mall din El Paso, în Texas. Un atac armat a avut loc seara trecută, într-un mall din Texas, potrivit Poliției. Un suspect a fost reținut, după ce o persoană a murit, iar alte trei sunt rănite. „A fost haotic. Oamenii au fugit. Erau speriaţi. După cum am spus, s-au tras focuri de armă în mall”, a spus Gomez.

Citește și:   Atac terorist la Ierusalim. Un copil și un tânăr de 20 de ani au murit după ce o mașină a intrat în plin într-o stație de autobuz/Șoferul a fost ”neutralizat”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI