Șapte persoane au fost rănite într-un accident rutier produs miercuri seară între două autoturisme. ”Accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Valea Mare Pravăţ, pe DN 73. Posibil şi victime blocate în interiorul autoturismelor”, a transmis, miercuri seară, ISU Argeş. Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenție, iar la fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD. ”În cele două autoturisme se aflau 7 persoane (5 în unul, 2 în celălalt).

Toate cele 7 persoane au nevoie de intervenţia echipajelor medicale”, a mai transmis ISU Argeş.
Două persoane au fost transportate la spital.

Citeste si: Fetița de 13 ani călcată de tren în gara din Bacău, externată după patru operații

A traversat strada printr-un loc nepermis și a murit

Accident și în Cluj-Napoca, miercuri seară, după ce un bărbat de 73 a traversat strada în grabă și a fost lovit de o mașină. Șoferul care a produs accidentul are 20 de ani.

Tânărul de la volan a sunat la 112 și a încercat să îi acorde bărbatului primul ajutor. La sosirea echipajelor SMURD, bărbatul de 73 de ani se afla în stop cardio-respirator.
Manverele de resucitare nu au dat niciun rezultat. Șoferul de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni, în Baia Mare

Serviciul 112, 18 ani de activitate

La mijlocul acestei luni, serviciul 112 a împinit 18 ani de activitate.

În această perioadă, mai bine de 60% din cazuri au avut nevoie de intervenția SMURD.

De 18 ani, în România, numărul 112 poate fi apelat gratuit, la orice oră din zi şi din noapte, de pe telefonul mobil sau cel fix. La capătul firului sunt operatori care dirijează apelurile către Poliție, Ambulanță sau Pompieri. Până în 2004, aceste servicii aveau numere separate.

Citeste si: Doi bărbaţi transportaţi la spitalul din Mediaş, după ce maşina lor s-a răsturnat pe DN14


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si