Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Românii vor avea ocazia să petreacă Crăciunul printre plante exotice

„Pregătirile sunt în toi în Hala Laminor. Dacă vom avea parte de un Crăciun exotic sau nu ne spune chiar acum primarul Robert Negoiță. Ce îi așteaptă pe locuitorii Sectorului 3?”

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3: „Îi așteaptă ce cel mai frumos și spectaculos.

Plecăm de la premiza că sunt mulți cetățeni români care chiar dacă au văzut palmieri în viața dumnealor, n-au făcut vreodată vreun Revelion între palmieri și aici avem ocazia. Avem și bananieri, avem sterliția, avem plante exotice de la măslini, la portocal, la mandarini, la lămâi. Deci avem plante tropicale, plante exotice care să ne încânte privirea și de ce nu să fie și o lecție de botanică pentru cei care nu au apucat să vadă așa ceva. Deci va fi ceva deosebit, ceva frumos, spectaculos. Aceasta este doar o parte din ce îi așteaptă pe vizitatori.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D:  „Aveți idee cam câte plante exotice vor fi în final până la Crăciun, inclusiv Revelion.”

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3: „Dacă reușim să plantăm tot vom avea peste 10.000 de plante în Hala Laminor. Asta este o mică mostră. Mai avem și alte zone unde deja am început să plantăm.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si