Close sidebar
Close sidebar

Sarmale. Cum se prepară cele mai gustoase sarmale pentru masa de Paște

Sarmale. Multe gospodine aleg să facă sărmăluțe pentru masa de Paște. Iată o rețetă simplă, ușor de preparat!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Sarmale. De ce ai nevoie:

    un kilogram de carne tocată

    două cepe

    două linguri de bulion

    o ceaşcă cu orez

    Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

    Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

    Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

    sare, piper- după gust

    un ou

    frunze de varză murată.

    Citeste si: Pască fără aluat\\ Nu ai nevoie de drojdie! Două rețete simple și delicioase

    Sarmale. Cum se prepară:

    Se curăţă şi se toacă mărunt ceapa, apoi se călește puțin. Adăugați cele două linguri de bulion şi le mai lăsaţi câteva minute pe foc.

    Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!

    Sarmale.

    Într-un castron mare, puneţi carnea tocată, ceapa călită, oul, orezul, condimentaţi cu sare şi piper. Amestecaţi bine.

    Luaţi câte o frunză de viţă, puneţi compoziţie şi înfăşuraţi.

    Citeste si: Cum se vopsesc ouăle. Greșeala pe care o fac mulți an de an

    Sarmale. Se pun câteva frunze de varză pe fundul oalei în care urmează să le fierbeţi.

    Așezați sarmalele, iar deasupra acoperiți cu varză murată tocată.

    Lăsați-le la foc mediu circa două ore.

    Citeste si: Pască fără aluat ”a la Bahmu”! Cum să prepari o prăjitură delicioasă ideală pentru Sărbătorile Pascale! VIDEO!

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI