In articol:
Sarmale. De ce ai nevoie:
un kilogram de carne tocată
două cepe
două linguri de bulion
o ceaşcă cu orez
sare, piper- după gust
un ou
frunze de varză murată.
Citeste si: Pască fără aluat\\ Nu ai nevoie de drojdie! Două rețete simple și delicioase
Sarmale. Cum se prepară:
Se curăţă şi se toacă mărunt ceapa, apoi se călește puțin. Adăugați cele două linguri de bulion şi le mai lăsaţi câteva minute pe foc.
Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!
Sarmale.
Luaţi câte o frunză de viţă, puneţi compoziţie şi înfăşuraţi.
Citeste si: Cum se vopsesc ouăle. Greșeala pe care o fac mulți an de an
Sarmale. Se pun câteva frunze de varză pe fundul oalei în care urmează să le fierbeţi.
Lăsați-le la foc mediu circa două ore.