În casa "Puterea Dragostei" pare să se formeze un nou cuplu! În ciuda faptului că nu au vorbit concret despre o posibilă relație, George și Mădălina își petrec majoritatea timpului împreună.

După o perioadă în care a negat ce simte pentru el, acum, Mădălina și-a luat inima în dinți și a recunoscut că îl place pe George și că este dispusă să lupte pentru iubirea lor, astfel că acum cei doi se comportă ca doi îndrăgostiți, semn că relația e din ce în ce mai serioasă.

Citeste si: Biserica rusă, anunț șocant: Mulți catolici vor trece la ortodoxie după declarațiile Papei

George a ținut-o în brațe pe Mădălina  

Și George a mărturisit, de-a lungul timpului, că are sentimente pentru Mădălina și că dorește să formeze un cuplu cu ea. Iar, acum, șatena pare să răspundă avansurilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În cadrul ediției de vineri, 23 ocotombrie, George și Mădălina au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional.  În casă erau divergențe între concurenți, însă, cei doi au făcut abstracție de ce se întâmplă și s-au furișat pe o canapea.

Gesturile tandre nu au lipsit, iar acesta pare să fie începutul unei povești de dragoste.

Citeste si: Școala online face prima victimă: o fetiță de 12 ani s-a sinucis

Citeste si: Solistul trupei Taxi, replică în versuri pentru Dan Bittman: ” Problema e că nu-s toți deştepți ca tine, țara e plină de proşti ca mine!”

Mona, enervată de trădarea Mădălinei

George a fost interesat de Mădălina înainte ca fosta lui iubită, Mona, să părăsească emisiunea.

Acum Mona a reacționat dur în momentul în care a aflat de relația celor doi și a spus că ia în calcul posibilitatea de a se întoarce în emisiune pentru a lămuri lucrurile, în special cu Mădălina, cea pe care o credea prietenă. 

“Eu nu îți voi plăti niciodată cu aceeași monedă, desi, poate, voi avea ocazia. Deși, poate, vei merita. Dar am încredere că lucrurile se vor regla cumva. Unii numesc asta karma. Deci nu uita că ce oferi ți se întoarce sub o formă sau alta. Mai devreme sau mai târziu.”,  a scris Mona pe contul personal de Instagram.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si