Şase oameni despre care se crede că sunt vietnamezi şi cetățeni vietnamezo-americani au fost găsiți morți într-o cameră de hotel din centrul orașului Bangkok, a declarat un ofiţer de poliţie thailandez.

Personalul hotelului a găsit cadavrele într-o cameră în jurul orei 17:00, a spus ofițerul de poliție, vorbind sub protecția anonimatului.

Cauza morții, investigată de poliția thailandeză

Potrivit Bangkok Post, polițistul a negat informațiile inițiale conform cărora cei șase ar fi fost uciși într-o serie de împușcături, spunând că ancheta se concentrează în prezent pe o „legătură cu o substanță toxică”.

Unii dintre cei șase străini par să fie în prima lor călătorie în Thailanda, în timp ce alții sunt vizitatori cu mai multe intrări în Bangkok, a adăugat oficialul local.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Apariție surpriză pe Arena Națională. Actorul Chris Hemsworth a fost bateristul lui Ed Sheeran, la concertul din București- antena3.ro

Într-un comunicat de presă ulterior, poliția din Bangkok a spus că încă se investighează locul și cauza morților.

Nu a existat o confirmare oficială imediată a hotelului implicat, dar poliția și anchetatorii au fost văzuți în afara Grand Hyatt Erawan, în cartierul de lux Ratchaprasong.

Prim-ministrul Srettha Thavisin a sosit la fața locului la scurt timp după ora 21:00.

Șase crime într-un hotel din Bangkok, Thailanda

Șase crime într-un hotel din Bangkok, Thailanda

[Sursa foto: Gulf News]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si