Ellie Johnson, care era studentă la facultatea de istorie în 2018, s-a trezit cu dureri abdominale crunte, dar după ce a făcut trei teste de sarcină, toate au ieșit negativ.

Citește și: Un spital de copii din țară a fost invadat de gândaci: ”Imagini parcă rupte dintr-un film de groază”

Tânăra de 24 de ani a vizitat șase medici și a făcut inclusiv o ecografie abdominală care a confirmat aceeași concluzie.

Mai mult, ea era pe anticoncepționale în acel moment, așa că părea puțin probabil.

Când s-a simțit rău, a consultat prima dată un gastroenterolog și a făcut teste de sânge care nu au detectat hormoni care să arate că este însărcinată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ellie a declarat: „Singurul motiv pentru care am început să merg la doctor a fost pentru că aveam dureri de stomac, mă simțeam rău și mi se părea că m-am îngrășat".

Testul de sarcină a ieșit negativ

„M-am dus la medici și m-au testat, m-au trimis să fac analize de sânge, apoi mi-au făcut chiar ei un test de sarcină, în cabinet și a ieșit negativ.

Au crezut că simptomele au legătură cu sistemul meu digestiv, așa că am fost trimisă la specialiști. Toate lucrurile ușoare au fost excluse de teste, prin urmare au crezut că este destul de grav și că am un blocaj pe undeva."

O ecografie realizată ulterior nu a reușit să detecteze nimic în pântecele ei. Însă, de a doua zi lucrurile s-au complicat, scrie Mirror.co.uk.

După ce a ieșit la cină, s-a culcat, dar s-a trezit câteva ore mai târziu cu dureri de stomac și spate chinuitoare. A vomitat în următoarele patru ore, iar mama ei a chemat o ambulanță.

Ellie a precizat apoi că în momentul în care s-a dus la toaletă a simțit cum toți mușchii din zona abdomenului inferior se rup și s-a gândit că „e ceva acolo, se întâmplă ceva care nu este în regulă”. A strigat-o pe asistenta de gardă, care s-a repezit să o examineze.

Șase medici i-au spus lui Ellie Johnson că nu e însărcinată

Șase medici i-au spus lui Ellie Johnson că nu e însărcinată

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

"Am aflat că sunt însărcinată când eram deja în travaliu"

Ea și-a amintit: „Durerea era cumplită și mai gravă decât am simțit vreodată. Asistenta și medicii m-au împins pe o parte și apoi a apărut capul fătului. A fost prima dată când am știut că sunt însărcinată și, de fapt, eram chiar în travaliu. Doctorii au cerut o moașă și au apăsat butonul de panică. În acel moment am avut o altă durere cumplită și s-a născut fiica mea.

Fiica lui Ellie, Alicia, s-a născut la ora 5:40, pe 22 decembrie 2018, și cântărea 3,06 kg. Tânăra susține că lua pastile contraceptive de 6 ani în perioada când a născut, însă se pare că nu erau eficiente.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, medicii i-au spus că pastilele i-au reglat hormonii și, din acest motiv, sarcina ei nu a fost detectată prin teste. Ellie crede că sarcina ei nu a fost observată la ecografie deoarece spatele Aliciei era așezat pe coloana ei vertebrală, ceea ce ar explica durerile de spate chinuitoare pe care le-a avut ​​în timpul travaliului.

Prima reacție a mămicii: Nu are cum să fie adevărat!

Când s-a trezit mamă, tânăra s-a panicat: „Pentru că eram încă în acel mod de panică, prima mea reacție a fost „Nu pot fi mamă, nu pot”. Am petrecut 20 de minute singură cu ea și i-am spus „Știi ce, dacă corpul meu a putut face asta, pot să o fac și eu și oricum m-am îndrăgostit de ea în acel moment”.

„Mi-am sunat prietenele și nu m-au crezut, a trebuit să vină la spital și au plâns toate. Cred că am fost singura persoană care nu a plâns, pentru că încă eram cam amețită".

Șase medici i-au spus lui Ellie Johnson că nu e însărcinată

Șase medici i-au spus lui Ellie Johnson că nu e însărcinată

[Sursa foto: Mirror.co.uk]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si