Close sidebar
Close sidebar

Sase persoane si-au pierdut viata si alte 16 raman disparute, dupa ce o ambarcatiune s-a scufundat intr-un lac din Columbia

Cel putin sase persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 16 raman disparute, dupa ce o ambarcatiune cu aproximativ 170 de pasageri s-a scufundat intr-un lac de acumulare din apropierea localitatii turistice Guatape, transmite BBC.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ambarcatiunea Almirante s-a scufundat in mai putin de cinci minunte, potrivit localnicului Juan Quiroz.

De asemenea, multi localnici au surprins momentul tragediei pe camere, in timp ce alte ambarcatiuni turistice incercau sa traga victimele din apele lacului Penol.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Autoritatile columbiene au trimis mai multe elicoptere militare si scafandri pentru recuperarea celor 16 de persoane, care raman disparute dupa naufragiul Almirante.”Situatia pare serioasa”, a declarat un oficial guvernamental din Guatape.

Intre timp, peste 20 de persoane primesc ingrijiri medicale intr-un spital din apropierea lacului Penol.
”Nu stim daca a fost vorba despre o defectiune mecanica, despre supraincarcare sau daca naufragiul are legatura cu niste curenti”, a declarat pompierul Luis Bernando Morales.

De asemenea, acesta a atras atentia ca ambarcatiunea se afla in apropierea portului, atunci cand a inceput sa se clatine si sa se scufunde in lacul Penol.


Guatape este un oras turistic popular, situat la aproximativ 45 de kilometri de Medellin. 

Sursa: News.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI