Close sidebar
Close sidebar

Saveta Bogdan, la un pas sa fie agresata si ucisa de un grup de tineri: "Trageau de mine, erau cat pe ce sa ma rupa in doua"

Este talentata, indragita de o tara intreaga, si mereu cu zambetul pe buze. In spatele zambetului, insa, se ascunde o poveste de viata nespusa pana acum si care ar fi putut de multe ori sa o aduca in pragul disperarii.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca prin muzica a reusit de tanara sa isi gaseasca calea, nu acelasi lucru s-a intamplat la capitolul "dragoste", acolo unde Saveta Bogdan a marcat mai multe casnicii esuate.


"Era sa fiu victima unui..., dar oamenii de la nunta la care am fost m-au ajutat si m-au salvat. Foarte multa lume nu imi stie situatia. Lumea stie ca eu sunt foarte vesela, ca plec sa cant la nunta, la spectacole. Dar in seara asta o sa va povestesc poveste vietii mele pe care nu am spus-o la niciun post.
La 14 ani cantam la Sangeorz Bai, la Caminul Cultural. Intr-una din seri vine la noi o profesoara si imi spune ca vrea sa faca o piesa de teatru: "Soacra cu trei nurori", iar eu eram cea de-a treia nurora.

Asa m-am cunoscut cu primul meu sot, Bogdan. De aici a inceput prietenia noastra, juca si el in piesa. El ma conducea acasa, eu intre timp facusem 15 ani, iar prima mea sarutare a fost atunci, ne-am sarutat peste gard si tot asa. El tot timpul s-a tinut de mine, iar la 16 ani eu am fugit cu el.
Eu nu aveam 18 ani, iar preotul si parintii nu erau de acord cu casnicia de dinainte de varsta de 18 ani.

Mama nu a fost de acord cu el, imi zicea ca baiatul e din neam de betivi si ca nu e bun pentru mine. Eu nu stiam toate astea.

Mama m-a inchis cu lacatul la usa, iar eu am fugit pe geam. El a venit cu bicicleta si dusa am fost. Cand m-a vazut soacra-mea a zis ca nu ma vrea in casa.

Ei aveau impresia ca noi, cantaretele, suntem fete cu moravuri usoare. A fost dragoste cu nabadai. Eu acum rad, dar nu e rasul meu. Asa am stat cu el pana am facut 18 ani. Bea foarte mult si pana la urma asta l-a bagat si in pamant", a povestit ea la WOWbiz.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iar suferinta adevarata avea sa inceapa odata cu primele batai.

"Daca ma duceam la magazin si intarziam un pic, venea acasa si sarea la bataie la mine. Am stat asa o vreme...dupa el sunt Saveta Bogdan. Ma innegrise pe la ochi, imi curgea sange din nas, era foarte agresiv. Nu era treaz niciodata. Eu, fiind necajita, si de soacra care mereu ma certa, imi spunea ca fac totul pe dos, i-am zis mamei ca vreau sa ma mut acasa. Biata mama plangea incontinuu. A venit si el cu mine, am facut apoi si nunta religioasa, ca doar stiti cu e lumea la sat...Nu puteam sa il las ca ma gandeam la ce o sa zica lumea la sat".

Suferinta a impins-o sa fuga din nou, de data aceasta singura.

"Pana la urma eu am fugit cu o plasa dupa mine si asa am ajuns la Bucuresti. Am fugit de el, cunoscusem la un festival de muzica pe doamna Pauna Pintile si mi-a spus sa vin la ea. Asa am ajuns sa fac primele inregistrari la radio aici. Deja cantam la difuzor, lumea se lauda cu mine, el auzise de mine, iar intr-o zi a murit. Sa stiti ca ii aprind lumanare si lui si maica-sii, le fac si parastas. Cand am ajuns in Bucuresti a trebuit la un moment dat sa ma mut si eu. Imi trebuia buletin de Bucuresti. Am cantat la o cofetarie timp de un an si jumatate si asa am cunoscut un domn care m-a ajutat sa cant in strainatate.
In timpul acesta l-am cunoscut pe al doilea sot. Eram deja de 7 ani venita in Bucuresti.Asa am ajuns sa imi fac primele inregistrari, primul CD.
Stateam undeva pe Dogarilor, colt cu Piata Romana, si asa l-am cunoscut pe fostul meu al doilea sot. Eram imbracata in doliu, purtam doliu dupa fostul sot.

Toti se pare ca aveau o problema ca sunt cantareata, nu voiau ca eu sa ies din casa, sa pierd noptile. Dupa vreo trei ani de zile in care am vorbit cu el imi spune ca vrea sa se insoare cu mine. M-au dus la parinti acasa. Cand le-am spus ca sunt cantareata, m-au jignit, imi aduc aminte ca m-am ridicat de la masa si am plecat.In cele din urma ne-am casatorit, chiar daca parintii nu au fost de acord.
Intr-o zi m-am trezit cu taica-su la poarta la noi, unde locuiam. Imi zicea sa ii las baiatul in pace. Niciunii nu m-au vrut, dar eu le fac parastase ca au murit toti. Si socrii si soacrele.Sotul, al doilea, nu a murit, inca traieste. Am aflat atunci si ca ma insela. Mi-am dat seama ca se intampla ceva pentru ca veneau multe colege de serviciu la noi in casa, iar el imi spunea mie ca lucrau. Eu plecam la cantare si il lasam cu ele in casa, iar fata mea, cand am terminat divortul cu al doilea sot, a trebuit sa impartim fiecare fir in patru. El a zis ca vrea niste carti din biblioteca. Cand am cautat cartile in biblioteca, am gasit lista cu toate femeile cu care se culcase, dar cap de lista era Saveta. Asa am aflat varsta lor, de cate ori se culcase cu fiecare, totul era notat. Erau 83, in aproape 30 de ani. El era foarte inteligent, avea o functie de conducere, in niciun caz nu le atragea cu frumusetea. Era mai frumos primul meu sot betiv"
, a mai spus ea.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro



Saveta Bogdan, la un pas sa fie agresata si ucisa de un grup de tineri! A trait cea mai mare spaima din viata ei

Se intampla in anii '80, imediat dupa o nunta pe care o onorase. O seara linistita avea sa se transforme intr-un cosmar pentru Saveta Bogdan.

"La Scoala Populara de Arta am intalnit niste colegi si m-au intrebat daca nu vreau sa vin la o nunta la Adunatii Copaceni. Se intampla acum vreo 40 de ani. Pe atunci nu stiam sa cant foarte multe, stiam din zona Ardealului. Am fost la nunta, le-a placut oamenilor de mine. Am venit si a doua oara, si a treia oara. Acolo, nuntile se terminau la 9 seara. Atunci mergeau mirii in camera, soacra statea langa camera, iar apoi se canta camasa.


Eu le-am spus atunci, cand s-au retras mirii, ca as pleca acasa. Niste nuntasi mi-au spus sa nu plec, ca sunt cativa baieti care au ous ochii pe mine si o sa ma urmareasca toti.
M-am dus la cineva, sa il rog sa imi dea pe cineva de companie cu care sa merg pana la strada, ca sa pot lua rata. Mi-au zis sa merg cu oamenii nasului si am plecat pe jos.
Am fost urmarita de vreo 20 de pusti, erau toti pe biciclete, cate doi pusi. Unul mi-a taiat calea si mi-a zis: "Vino numai cu mine, ca numai cu mine te culci". M-am dus langa nas, i-am spus ce se intampla, nasul mi-a zis sa nu ma ingrijorez.
Am mers, dar biciclistii au sarit la bataie la oamenii nasului, i-au batut, le-a iesit sange din nas, am strigat dupa ajutor. Eram in padure, toti cei de pe biciclete roiau in jurul meu. A fost cea mai mare cumpana a vietii mele. Imi faceam cruce cu limba in gura si il rugam pe Dumnezeu sa ma salveze. Cand am ajuns mai aproape de strada, a aparut si rata. Eu strigam dupa ajutor, rata a claxonat si mi-a facut semn sa ma urc in masina. Biciclistii sa sara pe mine, sa ma rupa in doua, trageau de mine. Dar ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca m-a salvat. Era sa se intample o nenorocire. Apoi mi-au zis oamenii de acolo sa nu mai vin ca acolo ca o alta fata a ajuns aruncata in Arges dupa ce au abuzat-o. De atunci, nu am mai pus piciorul in viata mea in acel sat"
, a spus artista, in exlusivitate, la WOWbiz.

In prezent, artista are o relatie cu un barbat la care tine mult, insa nu isi doreste sa se mai casatoreasca

"Exista cineva in viata mea, este un avocat. Nu am timp sa-i gatesc. El sta la casa lui, eu la casa mea. Este o relatie intre mine si el de vreo 18 ani, dar nu ma marit cu el. Este prietenul meu, ne sfatuim. Este un tip foarte destept. Nu mai vreau sa ma marit. Am fost ceruta in casatorie, in America, am stat 6 luni acolo. Nu vreau sa aud. Mie nu-mi place in America", a mai declarat Saveta Bogdan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI