Noi intrigi și conflicte aprinse vor avea loc în casa dragostei în această seară. Mariana și Alexandra își adresează replici tăioase una alteia, care îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură:

„Alexadra: Văd că nu poți să stai fără să te gândești la mine.

Mariana: M-am hotărât că vreau să fiu coșmarul tău de acum încolo.

Totodată, Andrada este devastată din cauza dorului de Alexandru, iar Delia încearcă să se apropie de el, spre disperarea colegei sale de platou.

„Nu o să îi permit să facă pași către tine pentru că o să fac eu”, i-a transmis Delia Andradei.

Concurentul a recunoscut în fața celorlalți că o place pe Delia, iar Andrada a fost devastată și a izbucnit în plâns. Mădălina a remarcat faptul că prietena ei încă suferă după fostul iubit și a încercat să o consoleze.

„Andrada: M-am despărțit de el, ce vrei să fac?! Vreau să-l văd fericit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mădălina: Vrei să-l vezi fericit? Bravo, Andrada, dar tu ești îndrăgostită de nu mai poți.”, este dialogul dintre cele două concurente.

Aya și Maria s-au luat la bătaie

Astfel, va izbucni un scandal de neimaginat în casa fetelor. Aya avea o dispută cu Alexandra și Adriana, iar Maria i-a aruncat o pernă în față. De aici, conflictul a degenerat și s-a transformat într-un adevărat scandal. 

„Aya, ai grijă că o să vină persoana aia pe care n-o s-o intereseze și o să te calce în picioare”, a fost replica Adrianei.

Așadar, Aya s-a enervat și s-a apropiat de Maria, însă celelalte concurente au intervenit pentru a le despărți. Maria a reînceput conflictul cu Aya și a aruncat cu încălțările în direcția fetei.

 

„Maria: Am sărit eu la bătaie sau ea s-a ridicat?

Mariana: Te dai mare doamnă și ești un nimic, stai și te înjuri aici ca la gura cortului.”, i-a reproșat Mariana colegei sale.

Citeste si: Cine este, de fapt, Maria de la „Puterea Dragostei”. Blondina și-a ascuns numele încă de la intrarea în casa iubirii

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Cine este focoasa blondină

Marinescu a început un schimb de replici dure la adresa lui Mihai

Nu doar fetele au parte de momente tensionate în cadrul show-ului matrimonial. Marinescu este revoltat de întoarcerea lui Mihai și îi aduce reproșuri. În conflictul dintre ei a intervenit și prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Marinescu: Te-ai întors aici, dar tu ești foarte bun în continuare cu băieții ăștia care te-au scos din casă.

Mihai: Este posibil să se reîntregească garda veche.

Marinescu: Care gardă? Vrei trei i-am scos eu, mai sunt doi.

Cristina Mihaela: De când s-a întors Mihai, tu ai lăsat garda jos.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si