Răfuiala a avut loc vineri seară în localitatea Sângeru, județul Prahova.

Citeste si: Scene cumplite pe o stradă din Arad. Un bărbat a fost tăiat cu un cuţit, iar atacatorul a scos pistolul

Scandalagii sunt rude îndepărtate

Una dintre străzile localității a devenit dintr-o dată un adevărat câmp de luptă, în care inculpații s-au luptat cu topoare, bâte și pietre.

Motivul răfuielii este reprezentat de lupta pentru supremație în comună, disputată între doua clanuri de rromi. Se pare că oamenii sunt și rude îndepărtate. Din nefericire, un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori în timpul altercației.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Avocatul uneia dintre părți precizează că echipajul de Poliție din comună a intervenit abia după 40 de minute de începutul scandalului, de frica celor care fac legea acolo. Exact același lucru, adaugă avocatul, s-a întâmplat și cu servicul de ambulanță, care a preluat într-un final victimele rănite.

Trei dintre inculpați au fost reținuți și urmează sa fie prezentați în fata judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Un bărbat din Botoșani și-a bătut iubita însărcinată, cu scândura, până a ajuns în spital. Motivele tânărului sunt de necrezut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si