Medicul de la spitalul Caritas din Rosiori de Vede povesteste ca totul ar fi inceput in luna decembrie. Spune ca, usor, usor, a inceput sa se simta rau, insa nu a dat importanta simptomelor, mai ales ca ia multe medicamente pentru ca este operata pe cord. Pana intr-o zi....

Maria Hapau: "Nu am baut tot sucul, am baut o gura, l-am lasat pe masa in birou, m-am dus am facut vizita si cand m-am intors am mai baut o gura si la pleacare, cand am plecat la ora 2 i l-am dat infirmierei si i-am spus...ia-l arunca-l ca nu imi place nu stiu ce e cu el"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

A ajuns acasa si a urmat o noapte de cosmar. A venit de urgenta la un spital din Capitala si, aici, medicii au descoperit nenorocierea din sangele doctoritei.

"Nu au fost numai droguri care mi le-au pus...au

fost (substante)  toate puse incat sa ma capieze de cap de tot ca sa justifice ca eu as avea probleme de comportament"

"Eu am observat lucrurile astea de vreo 2 luni, beam o gura o aruncam in chiuveta si intuiesc ca personalul sau cei care au comandat eliminarea mea fizica au vazut ia uite ma, asta e vrednica, vioaie cu mitea brici ia sa inceram noi"

Toate analizele arata aceleasi lucruri. In raportul Institutului de Medicina Legala scrie negru pe alb ca substantele au fost ingerate involuntar.

Medicul spune ca totul i se trage de la faptul ca intotdeauna a spus ce gandeste si nu le-a permis cadrelor medicale sa ignore pacientii.

"Am analizat ca era personalul de tura cel pe care eu in urma cu 3 luni l-am nominalizat ca facand parte din grupul de asistente care au sabotat actul medical continuu si au produs o stare de nesiguranta"

Daca banuielile medicului se confirma, ramane un semn mare de intrebare la care autoritatile ar trebui sa raspunda. Cum au ajuns aceste substante intr-o unitate sanitara?

Contactat telefonic, managerul Spitalului Caritas din Rosiorii de Vede nu a dorit sa comenteze situatia.
In acest moment, exista o ancheta la Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman, iar procurorii vor stabili ce s-a intamplat in sectia de neurologie a unitatii sanitare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si