Close sidebar
Close sidebar

Scandal in familia Geambasu! Calin, acuze grave la adresa mamei sale! Cristina, cea care i-a dat viata, ii raspunde

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

 
 
 
Calin Geambasu o acuza pe mama sa naturala ca i-a influentat tatal sa se indeparteze de el. Calin mai spune despre Petre Geambasu ca il divinizeaza, insa ca il doare sufletul ca nu reuseste sa se impuna in fata mamei sale. 
 
Artistul nu mai vorbeste cu mama lui de 4 ani, iar relatia cu Petre Geambasu, tata sau, s-a racit tot de atunci. 
 
"Cine are copil sa-i traiasca, cine nu sa nu-si doreasca! A zis ca abia acum a inteles rostul acestor vorbe. Eu nu sunt ajuns imparat, asa cum a zis el, azi. Sunt convins ca este influentat. Eu stiu ce suflet are. Au fost multe momente si corectii. Chiar si acele corectii el le-a numit normale. Cum, tati, normale? Tu imi sugerezi ca eu trebuie sa le aplic copilului meu. 
 
 
Tatal meu ma trezea cu masaj, mama ma trezea brusc. Eu stiu ce bagaj emotional este in el. Sa faci din senin ceva halucinant ceva absurd. El a fost un om foarte misto. In urma unei discutii cu sotia lui, el a zis ca o sa indrepte lucrurile, insa nu s-a intamplat asta si iata ca am ajuns in situatia asta.
Mama naturala nu mi-a zis niciodata "te iubesc". Sunt 4 ani de cand nu ne-am mai vorbit. Acum 2 ani, in 2015, am si o filmare. Mama si tati dansau. Tati i-a zis: 'hai sa-l chemam si pe Calin', dar se vede cum ea a zis 'NU'. 
 
Pe mine m-a intristat cel mai mult lipsa de fermitata a tatalui meu. Ea este atat de indepartata, nu s-a regasit intre noi relatia de mama fiu.
Ea face un titlu de glorie din faptul ca nu este foarte afectiva. Pe mama mea biologica sa o iubeasca cine a ales-o, adica tati meu. 
 
In momentul in care acum 4 ani ne-am certat. Tati a zis ca face front comun cu nevasta lui. De multe luni David, copilul meu, ma intreba de ce tati nu intra si la noi in casa, atunci cand vedea prin zona", a declarat Calin Geambasu pentru WOWbiz. 
 
 
"Tatal meu pentru mine este un semi-zeu! Este totul pentru mine. Tot de la el am invatat sa am incredere totala in el. M-a dezamagit in ultimii ani, cand a cam lipsit. Pentru mine a fost mai mare dezamagirea ca in ultimii ani a devenit bunic si nu a profitat de asta, a ajut sansa asta. I-am oferit. Dumnezeu i-a dat sansa asta, dar nu l-am vazut niciodata cu David in parc.
 
 
"Apropo de copilărie, în proporţie de 90% a fost perfectă. Am întârziat 4 minute la ora de pian, m-a descălţat la şcoală şi m-a plimbat prin fiecare clasă, doar ca să mă facă să mă simt într-un fel… El venise să mă asculte ca să vadă cum am studiat şi am tot tras de timp. Când a venit la oră a spus că nu merit tot ce îmi aduce el din Germania, profesoara mea a fost şocată, gestul acela nu l-a înţeles. El avea nişte oscilaţii bruşte, foarte abrupte pe care nu le puteam înţelege.
 
Ceea ce simt eu despre mamă nu s-a regăsit deloc în ceea ce mi-a arătat mie nevasta tatălui meu. Nu mi-a spus niciodată „Te iubesc!” Şi femelele din regnul animal aduc pe lume pui, dar asta nu le înnobilează în vreun fel. Mama mea biologică e mai spartană. Ştiu poze cu ea însărcinată, aveam 50 de cm când am venit, dar eu dacă aş fi femeie, dacă aş fi mamă, nu aş putea să fac ce a făcut ea. Când nu dădea cu joarda în mine, lua cablul de la video şi dădea…. Nu studiam la pian, eram zburdalnic, dar nu eram vreun huligan.
 
 
Ok, să te trag de ureche, să îţi dau o palmă la fund, ok, dar ajunsesem să întreb: „Dar ţie nu îţi e milă să dai în carne din carnea ta?”. Eram siderat, cu mintea mea de copil de 10, 12 ani. La un moment dat am ripostat. Eu eram de la pieile roşii. La vârsta de 15 ani, odată cu aburii Revoluţiei, a fost momentul în care am ripostat. A fost momentul de la care nu mi s-a mai dat nicio palmă. De exemplu, luam o cană din cuptorul cu microunde şi m-a fript. Au căzut câţiva stropi de lapte din cană şi mi-a dat o palmă peste cană şi mi-a spus: „Nu vezi că ai dat câţiva stropi pe covor?”. Ce conta că erau stropi şi cioburi peste tot, pentru că mi-a dat peste mână? Conta pentru că am dat eu câteva picături…
 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Am lipit-o de perete. Din momentul ăla nu a mai dat niciodată în mine. În momentul ăla ştim de frică sau iubim? Suntem oameni sau animale?
 
 
Bunica este mama mea. Ea este mama mea. La 16, 17 ani, în momente cheie, când începuse să prindă contur lucrurile pe care începeam să le fac, şi-a vândut singura garsonieră pe care o avea ca să îmi cumpăr 3 aparate pentru echipament.
 
Eu nu cred că mai am cum să o iubesc pe nevasta tatălui meu. Pe el îl iubesc atât de mult încât după fiul meu este un fel de zeu pentru mine. Îl iubesc enorm şi tocmai de aceea mi-am sfâşiat sufletul scriind lucrurile acelea. Nu vreau să fim o familie fericită doar la televizor”, a mai povestit Calin Gembasu.
 
 
"Am nevoie in viata mea de tatal meu si de profesoara mea de pian, pe ea am considerat-o ca mama mea. Pe tatal meu il vreau bunic. Legat de mama naturala nu pot sa ma exprim", a mai povestit Calin. 
 
 
Mama lui Calin Geambasu isi contrazice fiul
 
"Sunt stupefiata de ce aud. Nu am vrut pana acum sa apar si sa-mi vorbesc urat copilul. Dar va veni momentul sa vorbesc si eu. Eu am fost si mama si tata pentru el. El a fost a patra sarcina, cum pot eu sa bat un copil pe care mi l-am dorit atat de mult", a declarat mama lui Calin Geambasu, Cristina. 
 
Sursa: wowbiz.ro
 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI