Doi bărbați s-au luat la ceartă din cauza unor femei. Totul a avut loc pe un doc din statul american Miami.

„Crezi că ești un mare șef pentru că ai o barcă, nu?”, a fost acuzația lui Louis, urmărit pe rețelele de socializare de 1,2 milioane de oameni și cunoscut pe TikTok ca @TheEuropeanKid.

Scandal în toată regula pe un iaht de lux. Un bărbat l-a atacat pe proprietarul unei bărci pentru că „încearcă să-i fure iubita”

L-a atacat pe proprietarul unei bărci pentru că „încearcă să-i fure iubita”

Tânărul fără cămașă și aparent aburind poate fi observat îndreptându-se spre vasul unui alt proprietar de iaht, acuzându-l că a făcut spectacol pentru a impresiona femei.

„Vii la barca mea și încerci să iei fetele pe iahtul meu? Du-te să parchezi iahtul în altă parte, bine? Nu vreau să-ți văd fața pe acest doc”, au fost cuvintele pline de ură ale tânărului influencer.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Alexandra s-a stins din viață la doar 7 ani, la scurt timp după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Baloanele de la petrecere i-au fost fatale

Louis a continuat amenințându-l: „Acesta este locul meu de parcare pentru barca mea. Dacă văd că te apropii de asta, încearcă să-mi furi din nou fetele, chem securitatea asupra ta.”

Celălalt bărbat, care nu a fost încă identificat, a încercat să calmeze spiritele, doar că Louis a adăugat: „Ar fi bine să te uiți la mine. Nu sunt prietenul tău, omule! Nu sunt prietenul tău!".

Scandal în toată regula pe un iaht de lux. Un bărbat l-a atacat pe proprietarul unei bărci pentru că „încearcă să-i fure iubita”

Ce au spus internauții în urma incidentului de pe barca de lux

„Mi-aș fi dorit să am aceste probleme”, a

glumit un comentator.

„Ar fi bine să înceapă să fie prieteni și să se bucure împreună de a-și combina fetele”, a râs altul.

„Vreau un reality show cu acest tip”, a spus un alt privitor la fel de impresionat. La asta, un Louis plin de speranță a scris: „Vin curând”.

Citește și: El este angajatul care nu a lipsit niciodată de la muncă. John a primit un cadou de pensionare cu totul bizar. A lucrat 42 de ani în fabrică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si