Close sidebar
Close sidebar

Scandal in ziua inmormantarii Olgai Tudorache! Jurnalista care a povestit cum a facut marea actrita lumina in biserica, pusa sa-si ceara scuze in public! "Preotul a negat tot"

Episod ciudat la inmormantarea actritei Olga Tudorache, care a avut loc ieri.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Un mic scandal a izbucnit la capataiul Olgai Tudorache, cu cateva ore inainte sa fie inmormantata. Totul a inceput de la o postare relativ nevinovata, a jurnalistei Gabi Lupu, care a povestit ca actrita a reusit sa puna capat unei pene de curent care s-a produs ce mai multi ani in urma, la Biserica Kretzulescu din Capitala.

„Lumea a inceput sa se agite, nestiind ce sa faca. Intr-o clipa s-a auzit vocea ei puternica, inconfundabila. „Draga, sa-mi dea cineva numarul de la Enel! Cine il stie?” O voce timida din intuneric i-a dat numarul de la deranjamente. Dupa nici un minut, glasul doameni Olga a tunat de au zanganit geamurile cu vitralii: „Alo, Enelu'? Sunt marea actrita Olga Tudorache si vreau lumina in biserica!!!” Acum doamna Olga Tudorache este in lumina. Rest in peace”, a scris jurnalista pe contul ei de socializare.

Dupa ce postarea s-a viralizat, preotul paroh de la Kretzulescu, aflat la capataiul Olgai Tudorache, a fost rugat sa confirme intamplarea.
„Stimata doamna, astazi preotul paroh tocmai a dezminitit, la catafalcul doamnei Olga Tudorache, aceasta amintire a dumneavoastra.  Cei care au cunoscut-o bine nu au recunoscut cuvintele pe care i le-ati atribuit. Modestia oamenilor de valoare este binecunoscuta”, i-a scris o femeie care a participat la priveghiul actritei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Intamplarea aceasta a avut loc cu multa vreme in urma, pe la inceputul anilor 2000. Este posibil ca parintele Raduca sa nu-si mai aminteasca. Nu neaga nimeni modestia doamnei. Dimpotriva. Am vrut sa spun prin  rememorarea acestei aminitri ca era gata mereu sa ii ajute pe ceilalti”, a raspuns Gabi Lupu.

„Parintele a negat vehement, a sublinitat ca nu este nimic adevarat din ceea ce ati publicat(...)

Asa cum eu va respect punctul de vedere si buna-credinta, am rugamintea sa faceti publice in masa scuzele dvs pentru neintelegere si cinstirea cu adevarat a memoriei unei Mari Doamne. Si nu evitati o discutie cu preotul paroh”, i-a mai scris femeia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI