Close sidebar
Close sidebar

Scandal intr-un orasel din SUA, din cauza romanilor: Sunt acuzati ca isi fac nevoile in strada si decapiteaza gaini

Locuitorii unui orasel din apropiere de Pittsburgh, Pennsylvania, sunt nemultumiti de imigrantii romanii, pe care ii acuza ca arunca gunoi peste tot, isi fac nevoile in strada si decapiteaza gainile, relateaza Pittsburgh Post-Gazette si Fox News, potrivit Libertatea.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aproximativ 40 de imigranti romani s-au mutat in oraselul California, aflat in apropiere de Pittsburgh, unde au starnit nemultumirea localnicilor, care ii acuza ca nu cunoscut obiceiurile americane, dar nici bunele maniere.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

„Am vazut barbati si copii, de obicei nu si femei, care isi dau jos pantalonii in mijlocul strazii, isi fac nevoile, isi trag la loc pantalonii si isi continua drumul”, spune Dawne Roberts, unul dintre localnicii nemultumiti.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI