Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Scandal la Primăria din Coroieni: 8 angajați ar fi fost puși la curățenie în casa Secretarului General al MAI

Un conflict s-a iscat între angajații Primăriei din Coroieni, primar și Secretarul General al MAI. Primarul este acuzat că i-ar fi trimis pe cei 8 angajați ai săi să curețe casa Secretarului General al MAI, Ștefania Gabriella Ferencz, în timpul programului.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primarul din Coroieni este pus sub acuzare că și-ar fi trimis angajații să curețe casa Secretarului General al MAI, Ștefania Ferencz. Secretara primăriei  este revoltată și de faptul că Ferencz i-ar fi acuzat și de furt de bijuterii în urma curățeniei, bijuterii care au fost găsite ulterior.

Angajații primăriei- servicii de curățenie pentru Secretarul General al MAI

Secretara primăriei a depus plângere la poliție, susținând că: „În data de 24 august 2022 dânsul a dispus să ne deplasăm la aproximativ 200 metri de sediul primăriei la casa părintească a dnei Ferencz și să ajutăm să facă curățenie, spunându-ne că are obligații față de aceasta.

Ne-am deplasat la fața locului toți cei 8 angajați care eram prezenți în instituție la ora 10. Dânsa ne-a repartizat pe fiecare la câte un loc din casa respectivă. Eu am fost repartizată la baie, să facem curățenie în baie. Doamna ne supraveghea în permanență. Nu ne-a servit nici cu un pahar cu apă având un caracter foarte distant față de noi. După ce am spălat WC-ul a venit la mine și mi-a spus că nu l-am spălat suficient și mi-a spus să revin asupra lui.
Atunci m-am simțit foarte umilită. Și domnul primar a venit acolo, dânsul stătea în curte la umbră. La ora 16 am spus că plecăm că ni s-a terminat programul de lucru”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, secretara susține că Ferencz i-a acuzat de furt după ce angajații au terminat curățenia: „”Am recurs la o plângere împotriva primarului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș pentru că a doua zi am fost acuzate de furt de către doamna Ștefania Ferencz și de către domnul primar, pentru că îi lipsesc bijuterii la doamna respectivă.

Două angajate mai revoltate am spus că nu se poate, noi nu am furat nimic. Am zis că mergem la fața locului și să vedem în prezența noastră ce lipsește. Acolo au fost găsite, în casă. Sub nicio formă nu a fost niciun furt. Au fost găsite în prezența doamnei. Este inadmisibil ca într-o democrație să se întâmple asemenea lucruri, pentru că suntem plătiți din bani publici. Suntem plătiți să ne îndeplinim atribuțiile de serviciu, nu să facem astfel de servicii în timpul programului de lucru” a continuat secretarul. Vă dați seama că atunci când a aflat m-a făcut în toate felurile. Am și o înregistrare audio cu acest lucru. A spus către angajați să mă ia de brațe și să mă scoată afară din primărie. M-a făcut mincinoasă. Mi-a spus că noi am mers de bună voie, când în realitate eu nici nu o cunosc pe doamna asta. Atunci am văzut-o prima dată. Am făcut și fotografii pentru că m-am gândit că nu o să mă creadă nimeni. Eu am fost chemată la audieri de două ori până în prezent la Poliție. Obiectul reclamației mele este abuz în serviciu”.

Citește și: Bătaie între doi polițiști în județul Olt. De la ce a pornit scandalul

Cum se apără primarul din Coroieni?

După acuzațiile aduse, primarul din Coroieni a transmis public punctul lui de vedere: „Eu nu sunt în comună, sunt la Cluj. Totul este o diversiune. Doamna secretara a noastră nu este normală! Recurge la tot felul de artificii. Are ea o boală pe mine, ca primar. Nu se subordonează sub nicio culoare și se crede undeva în ceruri, iar noi pe pământ. Eu nu am spus către nimeni să meargă. E o chestie de prietenie între femei. Mie mi s-a cerut o învoire de o oră. Mi se pare să o dau. Nu puteam să refuz. Învoierea se dă și îmi stă în atribuțiile de primar. Nu știu eu nu am fost acolo, deși am văzut că în presă insinuează tot felul de lucruri. Dânsa ca să își arate cornițele, să își arate puterile recurge la chestii din astea”.

Citește și: O femeie din Vaslui a preferat să ajungă în spatele gratiilor în locul a 60 de ore de muncă. Trebuia să lucreze într-o bibliotecă

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI