Dezvăluirea despre scena pe care telespectatorii o vor vedea în emisiune a fost făcută de celebrele vloggerițe Reea și Tina.

Alexandra s-ar fi supărat pe Aya pentru un comentariu pe care l-a făcut și nu și-a putut controla nervii, iar staff-ul emisiunii „Puterea Dragostei” a sancționat-o.

Alexandra de la „Puterea Dragostei” riscă să fie descalificată

„Alexandra a primit cartonaș galben. Se pare că a sărit pentru a doua oară la bătaie la Aya! Sincer, mă așteptam, căci ele au ceva de foarte mult timp.

Am văzut că se atacă, se înțeapă și Aya am văzut că a devenit vocală într-un mod dubios.

Alexandra s-a băgat în subiectul virginității Ayei și ea s-a apărat. De acolo s-au pus să se certe, să se înjure. Urmează să vedem la televizor. În fine, merita cartonașul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Am văzut că cei din staff au fost în sfârșit corecți”, au dezvăluit Reea și Tina pe vlogul lor de pe Youtube.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, în stare gravă la spital. Imagini nemaivăzute cu bruneta

Cele două au mai povestit în vlogul lor și despre cei doi foști concurenți, Mocanu și Jador, care au revenit recent în casa „Puterea Dragostei”, însă pentru o scurtă perioadă de timp, chiar dacă aceștia au fost curtați de anumite fete.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si