Peste 100 de persoane de etnie roma au venit sa ceara socoteala medicilor dupa ce o ruda de-a lor a murit in spital. Oamenii au venit si au ocupat toata curtea spitalului si au devenit violenti si i-au amenintat pe medici. "Erau foarte multi apartinatori, cum se intampla de obicei, sa vina cu sutele la spital. Am apelat la efectivele de jandarmi, la politiei, am organizat paza astfel incat cand lucrurile au derapat, acestia sa intervina sa aplaneze lucrurile.

Nu s-au produs pagube pana acum si sper sa nu se produca nici de acum incolo", a spus Bogdan Andreescu, directorul Spitalului Colentina, anunta cei de la Romania TV.

Din primele informatii se pare ca romii au vrut sa se razbune pe medici pentru ca acestia nu au putut sa salveze viata unui apropiat, un tanar de 36 de ani ce fusese transferat la Colentina dintr-un spital din Marea Britanie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si