Close sidebar
Close sidebar

Scandal la un priveghi din Galati! Politistii s-au batut cu rudele persoanei decedate!

Situatie incredibila la Galati! Prezenta unui echipaj de politie la un priveghi prea "galagios" a agitat spiritele printre rudele persoanei decedate, care au sarit la bataie!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii au raspuns mai multor sesizari legate de tulburarea linistii publice pe o strada, iar cand au ajuns la fata locului, au constatat cu stupoare ca tot taraboiul venea de la un...priveghi!

Oamenii legii au observat ca mai multe persoane de etnie rroma scosesera butoaie in strada, carora le daduse foc. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Noi am vrut sa bagam butoaiele in interior. Unul dintre politisti  a scos pistolul si il tinea la spate. Unul dintre ei nostri, care era, din cate am inteles, si beat, ar fi incercat sa iasa afara. Aici, intre politist si unul din oamenii de la inmormantare a intervenit o altercatie, pur si simplu a vrut sa-l incatuseze, sa-l aresteze si probabil acel om nu vrut sa se lase arestat.

In momentul in care politistii au incercat sa il puna in masina, el a refuzat sa urce si aici probabil au cazut unul peste altul, s-au lovit reciproc", a declarat una dintre persoanele prezente la priveghi.

Judecatorii galateni au admis propunerea procurorilor privind arestarea preventiva a celor trei barbati implicati in incident.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI