Close sidebar
Close sidebar

Scandal mai ceva ca la usa cortului pentru o amenda. Un ofiter din IPJ Sibiu l-a amenintat pe soferul de circulatie care l-a oprit: "Las' ca te f... sefu pe tine!"

Un ofiter din Inspectoratul de Politie Sibiu si-a amenintat colegul, un agent de politie, pentru ca i-a dat amenda pentru ca vorbea la telefon in timp ce conducea. Acesta il ameninta pe agentul de circulatie sa ii aduca actele "la birou" si ii spune ca va avea de suferit din partea conducerii Inspectoratului. Intreaga scena a fost inregistrata si postata pe Youtube.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Imi aduci documentele la birou!", spune Sandu Toader, ofiterul din Inspectoratul de Politie Sibiu prins vorbind la telefon la volan, informeaza turnulsfatului.ro.

Desi agentul de circulatie incearca sa ii explice pentru ce este amendat si ca trebuie sa astepte completarea procesului verbal, acesta nu sta la vorba si, mai mult, il ameninta ca va avea de suferit pentru ca i-a dat o amenda de 125 de lei si doua puncte de penalizare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Las' ca te f... sefu pe tine!", a mai spus Toader.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI