Close sidebar
Close sidebar

Scandal mondial la Olimpiada de la Rio cu un sportiv roman: "A trisat si suporta consecintele, i-am spus sa nu plece la Rio. Ne-a facut de ras ca natie!"

Delegatia Romaniei de la Rio se afla in mijocul unui scandal incredibil.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele Federatiei Romane de Atletism, Sandu Ion, a declarat astazi ca atletul Mihai Donisan, suspendat de Federatia Internationala de Atletism (IAAF) pentru testare pozitiva la meldonium, s-a intors in tara de la Rio, adaugand ca sportivul "a trisat" si suporta consecintele, dar si ca i-a spus sa nu plece in Brazilia, iar acum "a facut natia de ras", transmite News.ro, citata de Hotnews.


"Donisan a trisat si suporta consecintele. I-am spus sa nu plece la Rio, pentru ca nu primisem toate rezultatele testarilor sale. Ne-a facut de ras ca natie, a facut rau intregului sport romanesc. Prejudiciul adus sportului romanesc e mult mai mare decat costurile cu deplasarea lui la Rio si inapoi. Nu a spus adevarul niciodata, dar nu federatia noastra e cea care il suspendă. Eu, personal, in functie de consecinte imi rezerv dreptul de a actiona in judecata Clubul Rapid si pe sportiv.
S-a dus acolo ca sa aiba de unde veni. Putea sta sa astepte rezultatele si sa plece si maine, avea tot timpul, pentru ca era inscris, toate erau in regula. Dar, nu, el s-a grabit sa fie primul acolo si acum s-a intors inainte cu mult de concurs",
a declarat Sandu Ion, conform News.ro.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI