Jucatoarea de tenis Mihaela Bazarnescu este acuzata ca s-a retras prea tarziu de la US Open 2018 si ca, in acest fel, a pus mana pe 27.000 de dolari nelasandu-i sansa lui Mandy Minella (Luxemburg, 33 de ani, 144 WTA) sa intre pe tabloul principal. Mihaela s-a accidentat grav in timpul meciului cu Svitolina, de la Montreal si a facut eforturi uriase ca sa se recupereze si sa poata juca la US Open.

Eforturile jucatoarei au fost in zadar, chiar daca s-a straduit pana in ultimul moment, cand le-a spus organizatorilor ca decizia ei e sa nu joace meciul cu Marketa Vondrusova. Insa Mandy Minella era a cincea pe lista "alternates (n.red- jucatoare care intra pe tabloul principal daca alte adversare se retrag)" si alte patru sportive se retrasesera. Asa ca mai trebuia sa se retraga si Mihaela, iar luxemburgheza ar fi intrat in joc, ceea ce nu s-a intamplat, spre dezamagirea lui Mandy si a antrenorului ei.

"Cand Mihaela s-a accidentat la Montreal si a scris pe Twitter ca nu putea juca la US Open, credeam ca Mandy va intra pe tablou Cand am ajuns la New Haven, Mihaela era inca pe lista de start.

Am contactat WTA-ul si mi-au spus ca Buzarnescu este la New York si ca incearca sa se recupereze. Am intrebat un doctor si pe fizioterapeutul nostru daca este posibil sa joace cu ligamentul afectat si mi-au spus ca nu este nicio sansa, ca dureaza intre sase si opt saptamani pana-ti revii la normal. Am contactat WTA din nou, nu mi se pare normal sa te mai inscrii in concurs atunci cand ai un diagnostic si stii ca esti accidentata", a spus Tom Sommer, antrenorul lui Mandy Minella.

Minella i-a scris Mihaelei si a intrebat-o de ce nu s-a retras mai devreme de la New York:" Mihaela i-a raspuns ca a avut o viata grea si ca a trecut prin situatii similare, dar ultima parte e pura fictiune", a mai dezvaluit antrenorul luxemburghezei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sommer a dezvaluit ca Minella va da in judecata WTA: "Suntem in contact cu o echipa de avocati din Orlando. Nu este vorba despre domnisoara Buzarnescu, ea a actionat legal, desi din punct de vedere moral lucrurile sunt discutabile. WTA trebuie sa-si asume insa responsabilitatea.

Ei au anuntat ca Mihaela nu va juca la US Open, apoi au retras stirea. Au editat articolul de pe site-ul oficial. Per total, un gest stupid facut de domnisoara Buzarnescu, gestionat foarte prost de WTA, ne-a costat foarte mult timp, energie si bani. Ceva de acest gen n-ar mai trebui sa se intample pe viitor".

Pentru ca nu si-a anuntat retragerea de la US Open inainte de startul calificarilor, Buzarnescu s-a ales cu 27.000 de dolari, impartind 54.000 de dolari cu nemtoaica Mona Barthel, intrata in locul sau din postura de lucky-loser. Si Mandy Minella a intrat in calificari, insa a pierdut in turul al doilea.

sursa: prosport.ro

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si