Un scandal monstru a avut loc la Exatlon între antrenorul Raăzboinicilor, Ionuţ Jaguarul, şi una dintre concurentele de la Faimoşi, Mădălina Predoi. Ambii au aruncat cuvinte grele unul la adresa celuilalt. Ea a fost cea care l-a jignit pe finalistul din primul sezon al comeptiţiei spunând despre el că nu ştie să vorbească şi că este analfabet. Cearta dintre cei doi a durat minute în şir. 
Totul a pornit dsupă ce Mădălina s-a băgat într-o discuţie pe care Ionuş o purta cu Doru Meseşan. „Hai că nu mai au...” a început antrenorul Războinicilor să spună, când a fost întrerupt de Mădălina Predoi. „Ei, nu mai au!”, a replicat ea. 
 
„Ce ai, măi, vorbesc cu tine? Vezi ce.. De ce? Ştii ce voiam să zic eu? ”, s-a apărat Ionuţ înainbte ca Faimoasa să înceapă o serie de jigniri la adresa lui. 
 
Când înveţi mai mult propoziţii să faci o frază, vorbeşti cu mine! Când îţi îmbogăţeşti vocabularul şi ne putem înţelege, atunci vorbim”, a spus Mădălina, după care l-a făcut analfabeta şi a râs de el alături de colegii de echipă.
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si