Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Scandal-monstru într-un supermarket din România, înainte de Crăciun: „Vrei să te spun lui Vali?!”

Un scandal dezastruos a avut loc într-un magazin mare din Ferentari, București. Febra cumpărăturilor de sărbători i-a afectat pe români în această perioadă.

Georgiana Balaban,

Scandal de proporții într-un supermarket din București.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O doamnă recalcitrantă a făcut scandal într-un supermarket din București. Femeia a început să țipe și să gesticuleze pe fondul unei nemulțumiri. Aceasta ar fi nemulțumită de prețurile mari. Un alt client care își aștepta rândul la casă, a decis să meargă la doamna nervoasă și să-i ofere 10 lei, apoi a filmat întreaga scenă. „Ține portofelul...Luați, doamnă, aici de Crăciun! Luați banii înapoi!”, a spus unul dintre clienți.

Citește și: Scandalul continuă între Florin Salam și Costeluș de la Clejani: ”Nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”

„Nuu! 12 lei și 64 de bani...nu, pe cuvânt, că ești tânăr. Nu e posibil, dacă fac niște cumpărături.”,

a țipat doamna nervoasă.

Clienta nervoasă a fost alungată din magazin

Pentru a calma situația, agentul de pază s-a năpustit asupra femeii. „Doamnă, calmați-vă!”, a spus paznicul. Bărbatul nu a fost lăsat de femeie să aplaneze conflictul, căci imediat au început jignirile să curgă: „Taci d*** din gură! Taci și tu! Vrei să te spun lui Vali?! Îl știi pe Vali...Taci

din gură, că ai****. Nu mă împinge!”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO-O copilă a fost băută într-un tramvai din Capitală

Agentul de la securitate nu a stat pe gânduri și cum a auzit ce scoate femeia pe gură a îmbrâncit-o afară din supermarket: „Ia ieși afară cu gălăgia!”.

Citește și: VIDEO- O pensionară și nepoții ei au fost legați de hoții veniți să fure o rețetă secretă de mici

Clienții au rămas șocați de întregul eveniment, ba chiar unii s-au amuzat și au filmat scandalul. Filmarea a fost încărcată ulterior în mediul online. Internauții s-au amuzat pe seama protagoniștilor din filmuleț.

Citește și: Tzancă Uraganu trece prin momente grele. Cumătrul artistului, implicat într-un accident grav. Care este starea lui?

Citește și: Cine este bărbatul din Vaslui care a fost bătut cu un levier. Se află în aceste momente în stare gravă, la spital

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI