Close sidebar
Close sidebar

Scandal urias intre apropiatii Madalinei Manole! Fratele artistei, despre seful fan-clubului: "Petru Mircea i-a pus botnita si lesa! Iuda e numele tau"

Un scandal urias a izbucnit intre fanii Madalinei Manole, la 7 ani de la moartea artistei. Printre „combatanti” se afla si Marian, fratele cantaretei.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Au trecut aproape 7 ani de la moartea Madalinei Manole, insa prea putine lucruri s-au facut in memoria artistei. Nici acum nu exista un festival care sa-i poarte numele, un album reeditat nici macar o placuta comemorativa. Vinovati pentru acest lucru, cred fanii, sunt Petru Mircea si asociatia (fan-clubul) Madalinei, care nu au realizat nici macar un eveniment comemorativ la care sa ia parte admiratorii artistei.

Marian Manole, fratele cantaretei, il arata cu degetul pe Ciprian Antochi, unul dintre liderii fan-clubului, care „a trecut” in tabara lui Petru Mircea.
„22 de ani de cariera? 3 discuri de aur? Milioane de fani, sute de melodii cantate cantate vers cu vers de fani? Mii de palme inrosite de la minute intregi de aplauze? Mda... Cui ii mai pasa? Pacat totusi ca in nici 7 ani, voi...

fanii number one (Ciprian, Danut, Gombos) nu au facut nimic sa pastreze memoria vie... Asa cum v-ati laudat pe la televiziuni dupa 14 iulie 2010. Sa va fie rusine! 20 de ani ati stat dupa fusta Madalinei si v-ati dus dupa ea ca furnicile dupa zahar ca sa ce? Sa spunei ca nu e timp suficient sau ca nu mai vreti sa vorbiti despre asta acum. Sper ca Madalina e mandra de cei pe care i-a avut langa  ea atata timp.
Ciprian, mai lasat-te de amagit lumea si trecu la fapte. Daniel... Cand te vei maturiza? Nu esti cel mai mare fan! Degeava ai mii de poze cu ea... Daca le tii pentru tine nu rezolvi nimic. Si mai lasa pretextele ca n-ai timp. Restul... Nimic. Asta e, Madalina, asta ai tinut langa tine... Mare pacat! Tu nu meritai asa ceva”,
a scris un tanar fan al Madalinei, pe contul sau de socializare. 
„Mai exista fan club? Ori asociatie? Nu! Pentru ca sunt mult prea comozi sa mai faca ceva acum dupa ce Mada a murit. Asa e, Ciprian?”, a mai scris acesta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro


Postarea a starnit imediat reactii din partea celorlalti fani, dar si a fratelui Madalinei, Marian. „Iuda Antochi (Ciprian Antochi, n.r.) nu mai are timp de fan club, e foarte ocupat de 7 ani incoace. E escorta lui PM (Petru Mircea n.r.), care i-a pus botnita la gura si lesa la gat! Este si tutorele nepotelului meu, are activitate serioasa! Dumnezeu sa-i aiba in paza pe cei doi, Caine si Stapan”, a scris Marian Manole.

Dupa moartea Madalinei Manole, Ciprian Antochi i-a luat apararea lui Petru Mircea in scandalul pe care acesta l-a avut cu parintii artistei. El a povestit ca interpreta se certa des cu familia ei de la Ploiesti, lasand astfel sa se inteleaga ca de aici provenea o parte din depresia ei. Acesta este motivul pentru care fratele Madalinei il numeste tradator pe Ciprian. „Lui Ciprian Antohi sau Antochi, marele sef al fan-clubului MM, i-am schimbat numele acum 7 ani! IUDA i se potriveste de minune”, a mai scris Marian Manole.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI