Close sidebar
Close sidebar

Scandalos! Alți doi medici străini, fără drept de practică! Profesează în România, la clinici pivate de renume

În urma scandalului în care este implicat medicul fals, ies la iveală faptul că alţi doi medici străini ar profesa în România, la mai multe clinici private din Capitală, fără să aibă drept de practică.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Ar fi vorba despre italianul Piero Fullone şi israelianca Iris Moscovici.

Citeste si: Încep să apară cazurile de mutilare ale lui Matteo Politi! E IREAL ce povestesc cei care au avut de a face cu el! Ciudat e că nimeni nu l-a denunțat până acum!

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Numele lor nu apar în Registrul Național al medicilor care au drept de liberă practică în ţara noastră, alături de cei 143 de medici care au obţinut acest drept în ultimii patru ani, informează antena3.ro.

Citeste si: Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine la 58 de ani! Nu e de mirare că toţi cei trei copii ai ei sunt frumoşi! FOTO EXCLUSIV!

Potrivit legii, doar cei care apar în registrul doctorilor de pe site-ul Colegiului Medicilor au dreptul să profeseze medicina în România.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI