Polițiștii din localitatea Ștei, din județul Bihor, au fost sesizați de o femeie cu privire la acțiunile fostului concubin. Potrivit supuselor acesteia, bărbatul s-ar fi înjunghiat după ce aceștia s-au certat. 

S-a înjunghiat după ce s-a certat cu fosta concubină

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a luat o decizie șocantă după o ceartă cu fosta concubină. Acesta a decis să se înjunghie pe o stradă din localitate, după ce a avut mai multe discuții în contradictoriu cu aceasta.

Citește și: El este principalul suspect în cazul femeii găsite fără suflare, într-o parcare din Oradea. Alin O. a fost reținut

Un bărbat s-a înjunghiat după ce s-a certat fosta concubină, în Bihor

[Sursa foto: istockphotos]

Femeia a alertat imediat autoritățile cu privire la acțiunile pe care le-ar putea face fostul concubin. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat cele spuse de femeie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Citește și: VIDEO Mort de la jocul „De-a v-ați ascunselea”! Sportivul de 14 ani a urcat pe un panou electric aflat sub tensiune

Un bărbat s-a înjunghiat după ce s-a certat fosta concubină, în Bihor

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 12 iunie a.c.,

la ora 09.13, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la o femeie, că, pe o stradă din localitatea Ștei, un bărbat, fost concubin, și-ar fi provocat leziuni, cu un cuțit.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Nucet, județul Bihor, care, în timp ce se afla pe strada Mihai Eminescu din Ștei, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu fosta concubină, și-ar fi autoprovocat leziuni la nivelul
abdomenului, cu un cuțit.


Acesta a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii evenimentului", se arată în comunicatul transmis de IPJ Bihor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si