Carla Howe, în vârstă de 32 de ani, fost model Playboy, le-a povestit prietenilor cum Andrew Tate a încercat să o atragă în vila lui din România. Aceasta se consideră acum norocoasă că nu a căzut pradă tentației, deși recunoaște că era gata să plece în România.

„Am fost tentată, acum mă gândesc că ar fi putut fi îngrozitor”

După ce a aflat cum cei doi frați milionari își păcăleau victimele pentru a le atrage, Carla Howe le-a spus prietenilor că aceeași tactică a fost aplicată și în cazul ei.

Citește și: Legătura dintre Elon Musk și Andrew Tate. Miliardarul planetei i-a răspuns pe Twitter fostului luptător

„Am fost tentată, acum mă gândesc că ar fi putut fi îngrozitor. Probabil că aș fi ajuns să nu ies niciodată din casă ”, spune aceasta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânără a povestit că Andrew Tate îi trimitea mesaje romantice în care o complimenta, iar apoi au ajuns să discute online, până când el i-a trimis un mesaj privat pe contul de Instagram, în februarie.

Mesajele lui Andrew deveneau „agresive”

Când a văzut că mesajele sale deveneau „agresive”, Carla și-a pus mai multe semne de întrebare. Ea le-a povestit prietenilor că Andrew Tate a încercat să-i interzică să meargă în vacanță în Spania și a insistat că trebuie să îl „asculte”.

Citește și: Cu ce se ocupa, în realitate, Alexandra Luana, fosta polițistă care îi ajuta pe frații Tate? Ea era mâna lor dreaptă

Cu toate acestea, discuțiile lor au continuat, iar la un moment Tate i-a spus că se află în România și i-a cerut să iasă cu avionul să-l viziteze. 

Tânăra a luat în calcul să vină în România în august, însoțită de o prietenă, însă în cele din urmă, cei doi nu s-au mai întâlnit, deoarece discuțiile s-au oprit brusc, Andrew Tate nemaiavând acces la Instagram.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si