Close sidebar
Close sidebar

Scenă de groază într-un bloc din Brăila: Un bărbat a căzut în puțul liftului

O scenă mai puțin obișnuită a avut loc într-un bloc din Brăila, unde un bătrân de 88 de ani a fost la un pas de moarte după ce a căzut în puțul liftului din bloc.

Laura Macovei,

Scenă de groază într-un bloc din Brăila: Un bărbat a căzut în puțul liftului

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cum s-a petrecut nefericitul incident 

Bărbatul a chemat liftul la etajul 6, însă atunci când a deschis ușa, a pășit în interior până ca liftul să ajungă, căzând astfel în puțul liftului.

Citește și: Ei sunt tinerii care și-au pierdut viața în teribilul accident din Bistrița-Năsăud. Alexandra și Robert se întorceau la Cluj după terminarea vacanței

Incidentul a avut loc pe 5 ianuarie, în jurul prânzului. Potrivit informatiilor furnizate de Biroul de Presă al IPJ Brăila, un bărbat a fost cel care a sesizat poliția, cu privire la faptul că un vecin de-al său ar fi căzut în puțul liftului din blocul în care locuiește.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Bărbatul în vârstă de 88 de ani a căzut între etajele 5 si 6.

În momentul în care bărbatul a anunțat poliția, liftul s-a coborât la parter. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

În urma incidentului, bărbatul a suferit leziuni destul de grave și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Citește și: Scenariu macabru în Atena: O infirmieră și-a ucis toate cele trei fiice, în trei ani

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI