Close sidebar
Close sidebar

Scenariu de film pentru un bărbat ghinionist. A jefuit o bancă să scape de soție, dar acum este arestat la domiciliu

Un bărbat a jefuit o bancă cu gândul de a intra la închisoare și de a scăpa de soția lui. Judecătorii, însă, i-au dat drept pedeapsă șase ani de arest la domiciliu.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lawrence John Ripple, din Kansas, Statele Unite, a intrat în Bank of Labor, o bancă aflată chiar vis-a-vis de sediul Poliției din Kansas City. El a intrat în bancă și le-a arătat angajaților un bilet în care le cerea o sumă de bani și în care îi anunța că avea asupra lui un pistol.

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, a scris biletul acasă, în fața soției. Ripple i-a transmis atunci că „mai bine stă la închisoare decât acasă”. Angajații băncii i-au dat bătrânului 3.000 de dolari, iar apoi a așteptat ca la fața locului să vină poliția.

Citeste si: Cod roşu de vânt în Slovenia

Scenariu de film pentru un bărbat ghinionist. A jefuit o bancă să scape de soție, dar acum este arestat la domiciliu

Oamenii legii l-au arestat pe bărbat, care a ajuns apoi în fața judecătorilor. S-a descoperit că trecuse recent printr-o operație pe cord deschis și printr-o depresie severă, care nu fusese însă diagnosticată.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: 4 dintre cele mai mari avantaje ale unui job la WOW Agency

Bătrânul le-a spus judecătorilor că a încercat să caute ajutor pentru sănătatea lui mintală și că acum „se simte ca vechia lui versiune”.

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă, prima gafă majoră de când nu mai e premier: „Important e de ce vrea Viktor Orban anticipate”

Vice-președintele băncii și angajatul care a alertat Poliția le-a cerut judecătorilor să aibă îndurare față de Ripple, având în vedere starea lui mintală. Drept urmare, bărbatul a primit șase luni de arest la domiciliu, 50 de ore în folosul comunității și o amendă de 227 de dolari.

Citeste si: 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre mierea de Manuka

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI