Pe numele său Roula Pispirigou, acuzata este vinovată de „tentativă de omucidere intenţionată cu premeditare” şi „omucidere intenţionată cu premeditare” împotriva fiicei sale cele mai mari, la Înalta Curte din Atena.

Femeia și-a omorât toate cele trei fiice în decurs de trei ani

Pe 29 ianuarie 2022, a otrăvit-o pe Georgina, în vârstă de 9 ani, administrându-i ketamină, o substanţă folosită în principal în chirurgie veterinară ca anestezic şi analgezic.

Scenariul sumbru nu se oprește aici. Din august anul trecut, femeia este de asemenea inculpată pentru uciderea a celorlalte două fete ale sale, Malena, de trei ani şi jumătate, în 2019, şi Iris, de 6 luni, în 2021. 

Citește și: Ce a pățit un tânăr când a mers la mormântul mamei lui cu diploma în brațe. A încremenit când s-a apropiat de locul de veci al femeii

Cele două fete ar fi fost asfixiate. Roula Pispirigou, de profesie infirmieră, susţine că este nevinovată, de la arestarea sa în martie 2022.

„Criminalo, recunoaște-ți crima!”

În aprilie anul trecut, guvernul grec a fost nevoit să lanseze un apel la "calm" în urma îndemnurilor la moarte adresate femeii. La judecată, femeia purta chiar și o vestă anti-glonț.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: O nouă dispariție, semnalată de RO-Alert. Georgiana a plecat de la locuința sa din Năvodari și nu s-a mai întors

Atenție! Informații cu puternic impact emoțional

Au fost de asemenea desfăşurate forţe speciale în timp ce mulţimea striga „Criminalo, recunoaşte-ţi crima”. Printre manifestanţi, o femeie a declarat la televiziune:" Dacă chiar a făcut asta, trebuie spânzurată.

Asta e tot! ”. 

Tatăl fetelor, precum şi mama femeii au făcut numeroase declaraţii în media. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si