Șeful poliției din Okmulgee, Joe Prentice, a spus că doi dintre cei patru bărbați uciși erau frați, dezvăluind totodată și numele victimelor: Mark Chastain – 32 de ani, Billy Chastain – 30 de ani, Mike Sparks – 32 de ani și Alex Stevens – 29 de ani.

Cei patru prieteni au fost găsiți dezmembrați într-un râu

Potrivit lui Prentice, anchetatotii cred că bărbații plănuiau să „comită o infracțiune” după ce au plecat pe biciclete din casa lui Billy Chastain.

Terminologia folosită este asociată de obicei cu activitățile infracționale, „ dar nu știm ce plănuiau sau unde plănuiau să comită infracțiunile ”, a adăugat Prentice.

Citeste si: Descoperire șocantă pe o faleză din Galați. Muncitorii de la salubritate au găsit oase umane

După ceva timp, cei patru au dispărut. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Soția lui Mark Chastain, Jessica, a oferit câteva declarații, spunând că săptămâna trecută soțul ei și-a parcat mașina lângă o casă care aparține familiei, acolo unde cei patru bărbați își petreceau de multe ori timpul liber.

Ei nu merg departe – niciodată ”, a spus aceasta, potrivit New York Times.

Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi așteptat la ceea ce urma să se întâmple: un trecător a observat ceva suspicios vineri în râul Deep Fork, iar informația sa i-a condus pe investigatori să găsească rămășițe umane care ieșiseră

la suprafața apei. Luni, poliția a confirmat identitatea celor patru, spunând că aceștia au fost împușcați mortal, iar mai apoi dezmembrați. 

Citeste si: Un tânăr de 25 de ani a murit într-un accident groaznic în Prahova. Mașina s-a rupt în două. FOTO

Este deja un suspect în acest caz, însă autoritățile nu pot face nimic până nu au confirmarea. Șeful poliției a spus că un semnal provenit de la telefonul lui Mark Chastain a fost reperat în zona unui depozit de fiare vechi.

Investigatorii nu au recuperat arma folosită în timpul crimelor și nu au găsit nici bicicletele pe care mergeau cele patru victime înainte să dispară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si