Într-un comunicat oficial, municipalitatea din Piteşti a transmis că agresiunea a avut loc în centrul orașului, în timp ce agentul se afla în misiune de patrulare.

Citește și: Avertizare de ultimă oră din partea meteorologilor! 26 de județe sunt afectate

"C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă(...).

Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului- act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient", se precizează în comunicatul transmis de reprezentanții primăriei Pitești.

Polițistul local se află în stare foarte gravă

Potrivit aceleiași surse, starea polițistului este extrem de gravă și se va supune unei intervenții chirurgicale. Individul care a comis agresiunea a fost prins și se află în curs de investigație pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citește și: Imagini virale dintr-o scară de bloc! Incredibil ce bilet a găsit un bărbat pe ușa apartamentului său: „Felicitări, vecine”

"În acest moment dificil, sperăm la recuperarea rapidă a poliţistului local şi suntem alături de familia sa. Ne exprimăm respectul pentru toţi cei care servesc comunitatea noastră şi vă îndemnăm să le arătaţi sprijinul şi recunoştinţa pe care o merită", au mai precizat autoritățile piteștene.

Citește și: Vești bune pentru pensionari! Ministrul Muncii a făcut anunțul: pensiile vor creşte de două ori în 2024


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si