În ediția de miercuri a show-ului matrimonial Puterea Dragostei au existat multe tensiuni între concurenți. Prima care a cedat a fost Mariana, care datorită frustrărilor acumulate aceasta a izbucnit în plâns de față cu toată lumea. Apoi doi băieți s-au luat la bătaie și au început să se jignească unul pe altul.

Mariana a început să plângă din cauza unor colegi. A urmat apoi un dialog cu Cristina Mihaela, în care tânăra a explicat tot ce simte.

Mariana a izbucnit în lacrimi[Sursa foto: Captură YouTube]

Cristina Mihaela: ”De luni de zile, niciodată nu te-am văzut așa..”

Alexandra: ”Pentru că nu am fost niciodată așa…”

Cristina Mihaela: ”Dar de ce plângi?! Care este motivul pentru care tu plângi?”

Alexandra: ”Anumite persoane au putut să oprească anumite lucruri și nu au făcut-o la momentul potrivit și acum vin și încep să plângă…”

Mariana: ”Plâng că așa vreau eu..” 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alexandra: ”Asta ați făcut, nu? Eu cred că este vorba despre altceva, Mariano, și tu știi destul de bine că nu este vorba despre asta.”

Cristina Mihaela: ”Te știe lumea de 10 luni de zile, faci parte din sezonul acesta și plângi după 10 luni și nu vrei să spui..”

Citeste si: Schimbare de look pentru Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Fanii au rămas muți de uimire

Cristi Marinescu i-a creat Marianei o imagine proastă

Mariana este de părere că Marinescu i-a creat acesteia o imagine proastă atât în casa Puterea Dragostei, cât și în fața publicului de acasă care urmărește show-ul matrimonial.

Mariana- Ce mai știe lumea, domnișoara Cristina.. S-a permis să-mi vorbească Marinescu în halul în care mi-a vorbit și mi-a creat o imagine foarte proastă.

Îți aduci aminte în Dominicană cum se lăuda.. Cum crezi că m-am simțit eu că i-am creat eu reputația aia și imaginea aia Marianei. Cum crezi că m-am simțit în acea cameră și el era pe conexiune și vorbea că mi-a creat el mie o imagine?!

Cristina Mihaela: ”Te rog să nu plângi…măi.”

Citeste si: O nouă concurentă în casa Puterea Dragostei. Pe cine a pus aceasta ochii: ”Te iau de bărbat”

Selatin sare la bătaie. Andrei izbucnește și el

Pe lângă tensiunile trăite de Mariana, un mare scandal are loc între Selatin și Andrei. Cei doi s-au jignit și s-au luat la bătaie, iar restul băieților s-au chinuit ceva timp să îi oprească pe cei doi.

Bătaie între Selatin și Andrei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Andrei: ”Taci, că nu ți-ai găsit momentul în care să sufli tu la mine aici.”

Andrei: ”Sclavul ăsta”

Selatin: ”Bă, o să vezi!”

Selatin: ”Mă respectă toată lumea și vine umflatul ăsta să vorbească despre mine.”

Andrei Luca[Sursa foto: Captură YouTube]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si