Close sidebar
Close sidebar

Scene de groază în casa Puterea Dragostei. Cine s-a luat la bătaie

Spiritele din casa Puterea Dragostei se încing din nou. Reacții violente din partea băieților, iar o concurentă a izbucnit în lacrimi în fața tuturor. Află ce s-a  întâmplat.

Andreea Bolocan,

Bătaie în casa Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ediția de miercuri a show-ului matrimonial Puterea Dragostei au existat multe tensiuni între concurenți. Prima care a cedat a fost Mariana, care datorită frustrărilor acumulate aceasta a izbucnit în plâns de față cu toată lumea. Apoi doi băieți s-au luat la bătaie și au început să se jignească unul pe altul.

Mariana a început să plângă din cauza unor colegi. A urmat apoi un dialog cu Cristina Mihaela, în care tânăra a explicat tot ce simte.

Mariana a izbucnit în lacrimi [Sursa foto: Captură YouTube]

Cristina Mihaela: ”De luni de zile, niciodată nu te-am văzut așa..”

Alexandra: ”Pentru că nu am fost niciodată așa…”

Cristina Mihaela: ”Dar de ce plângi?! Care este motivul pentru care tu plângi?”

Alexandra: ”Anumite persoane au putut să oprească anumite lucruri și nu au făcut-o la momentul potrivit și acum vin și încep să plângă…”

Mariana: ”Plâng că așa vreau eu..” 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alexandra: ”Asta ați făcut, nu? Eu cred că este vorba despre altceva, Mariano, și tu știi destul de bine că nu este vorba despre asta.”

Cristina Mihaela: ”Te știe lumea de 10 luni de zile, faci parte din sezonul acesta și plângi după 10 luni și nu vrei să spui..”

Citeste si: Schimbare de look pentru Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Fanii au rămas muți de uimire

Cristi Marinescu i-a creat Marianei o imagine proastă

Mariana este de părere că Marinescu i-a creat acesteia o imagine proastă atât în casa Puterea Dragostei, cât și în fața publicului de acasă care urmărește show-ul matrimonial.

Mariana- Ce mai știe lumea, domnișoara Cristina.. S-a permis să-mi vorbească Marinescu în halul în care mi-a vorbit și mi-a creat o imagine foarte proastă.

Îți aduci aminte în Dominicană cum se lăuda.. Cum crezi că m-am simțit eu că i-am creat eu reputația aia și imaginea aia Marianei. Cum crezi că m-am simțit în acea cameră și el era pe conexiune și vorbea că mi-a creat el mie o imagine?!

Cristina Mihaela: ”Te rog să nu plângi…măi.”

Citeste si: O nouă concurentă în casa Puterea Dragostei. Pe cine a pus aceasta ochii: ”Te iau de bărbat”

Selatin sare la bătaie. Andrei izbucnește și el

Pe lângă tensiunile trăite de Mariana, un mare scandal are loc între Selatin și Andrei. Cei doi s-au jignit și s-au luat la bătaie, iar restul băieților s-au chinuit ceva timp să îi oprească pe cei doi.

Bătaie între Selatin și Andrei [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Andrei: ”Taci, că nu ți-ai găsit momentul în care să sufli tu la mine aici.”

Andrei: ”Sclavul ăsta”

Selatin: ”Bă, o să vezi!”

Selatin: ”Mă respectă toată lumea și vine umflatul ăsta să vorbească despre mine.”

Andrei Luca [Sursa foto: Captură YouTube]

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI