Close sidebar
Close sidebar

Scene dramatice la metrou! O tanara in varsta de 25 de ani a murit!

Sute de calatori au asistat la scene dramatice in aceasta seara dupa ce o tanara a cazut in fata metroului, gasindu-si sfarsitul chiar sub rotile vagoanelor.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a petrecut la statia de metrou Dristor 1, una foarte aglomerata de altfel. Parerile sunt impartite, unii dintre martori sustinand ca fata s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut pe calea de rulare fix in fata trenului, in timp ce altii sustin ca tanara s-ar fi sinucis.

Cert este ca pret de cateva clipe fata a strigat disperata dupa ajutor de sub metrou, insa nimeni nu a putut face nimic. Restul pasagerilor nu au avut ce face decat sa priveasca neputinciosi cum tanara isi da ultimele suflari sub ochii lor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Politia si pompierii veniti la fata locului nu au mai avut ce sa faca decat sa constate decesul.

Circulatia metroului a fost oprita pentru scurt timp, dupa care s-a circulat in sistem pendul, la aceasta ora traficul desfasurandu-se normal.

UPDATE: Un martor sustine ca tinerei i-ar fi cazut ghiozdanul pe sine, moment in care s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut si ea.

Desi fata striga disperata dupa ajutor, oamenii au stat cu mainile in san, ba chiar si-au scos telefoanele si au inceput sa filmeze.

Vom reveni cu informatii noi!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI