Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Scene ireale în Cluj-Napoca! Un american s-a urcat pe acoperişul casei, înarmat cu o lingură, amenințând că își va ucide soția

Scene nemaipomenite au avut loc în Cluj-Napoca, după ce un bărbat de origine americană a amenințat de pe acoperișul casei că își va ucide soția. Mai multe forțe de salvare au fost trimise în ajutorul femeii.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un cetățean american și-a amenințat soția româncă. Cei doi locuiau împreună în chirie, în Cluj-Napoca. Soția sa a reușit să fugă din casă, la un vecin, pentru a suna la poliție.

Scene ireale în Cluj-Napoca! Un american s-a urcat pe acoperişul casei, înarmat cu o lingură, amenințând că își va ucide soția

[Sursa foto: fotojet]

Bărbatul s-a ascuns în pod

La momentul sosirii forțelor de intervenție, bărbatul s-a baricadat în pod.

Jandarmii au apelat la forțe suplimentare. Bărbatul de origine americană a spart acoperișul casei, cu scopul de a fugi. Acesta nu a reușit, deoarece plafonul s-a rupt cu tot cu jandarmi.

Negociatorii au reușit, într-un final, să îl facă pe bărbat să renunțe la planurile sale. De asemenea, a fost condus la Ambulanță.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

În urma evenimentului, vecinii au spus că în ultima perioadă acesta făcea multe probleme. Înainte de producerea incidentului, el și-a lăsat mașina neasigurată în stradă. Mașina s-a pus singură în mișcare, lovind automobilul celorlalți vecini.

Acesta s-a ales cu dosar penal

Oamenii legii i-au făcut dosar penal. Nu este exclusă ipoteza ca acesta să fi fost drogat. În trecut, el a fost prins la volan, după ce a consumat substanțe interzise.

Înainte cu o seară, bărbatul a fost externat de la spitalul de psihiatrie. Motivul internării a fost cauzarea mai multor probleme pe strada pe care locuiește.

Acesta este relativ cunoscut. În trecut a ajuns până în semifinala unui concurs muzical televizat.

Un român și-a bătut soția pentru că nu s-a dus să-i cumpere bere

Carabinierii au intervenit de urgență la locuința românilor aflată în San Giuliano Terme. La fața locului a fost identificat un român în vârstă de 50 de ani care făcea scandal și își lovea soția și fiicele. 

Polițiștii au fost sesizați de una dintre fiicele românului, care a sunat în lacrimi la numărul unic de urgență explicând că tatăl său este violent și se teme foarte mult pentru mama ei.

Acasă se aflau fiicele femeii și, totodată, nepoata ei minoră. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au identificat pe bărbat în afara casei, care în ciuda prezenței forțelor de ordine a încercat să-și lovească încă o dată soția cu pumnul. Norocul femeii a fost că polițiștii au intervenit prompt și l-au imobilizat pe scandalagiu în speranța că acesta se va potoli.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Românul în vârstă de 50 de ani a fost oprit de oamenii legii și arestat pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în familie sub formă gravă îm prezența minorilor și a fost dus la închisoarea Don Bosco, acolo unde urmează să fie audiat.

Citește și: Caz șocant în Italia! Un român și-a bătut soția pentru că nu s-a dus să-i cumpere bere

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI