Close sidebar
Close sidebar

Scene nebune in drum spre Braila! Un barbat a mers kilometri intregi pe contrasens, la o milisecunda de o tragedie de proportii!

Inconstienta unor soferi depaseste orice limite. Un barbat a mers kilometri intregi pe contra-sens si a fost la un pas de a produce mai multe accidente. N-a vrut cu niciun chip sa intoarca si a accelerat masina pana a reusit sa ajunga la un sens giratoriu.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cursa incredibila a inceput la iesirea din localitatea Lacul Sarat, catre orasul Braila. Un barbat de varsta 3-a a ignorat semnul de obligatoriu la dreapta si a pornit intr-o cursa nebuna pe contrasens.

"Bai, bai omula,bai! Un bosorog. Uite-l, mai! Mai are o suflare si gata, da ortul, il cauta pe acasa si asta se plimba cu masina"

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In loc sa intoarca, barbatul a continuat sa accelereze si este la un pas sa izbeasca o masina care circula regulamentar.

"Doamne, Maica Domnului! Nu stie ca astea sunt separatoare de sens. Uite-te ca ala era sa il ia in plin"

Nici dupa acest incident nu se da batut si continua din nou sa accelereze.

Barbatul isi continua cursa nebuneasca si intr-un final ajunge in apropierea unui sens giratoriu. Nu conteaza pentru el ca blocheaza tot traficul si insista sa se bage inaintea masinilor care circulau regulamentar.

Intr-un final, barbatul reuseste sa se incadreze pe sensul bun de mers si isi continua drumul de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI