Close sidebar
Close sidebar

Scene șocante. Când a auzit de divorț, femeia și-a stropit bărbatul cu benzină și l-a incendiat

Momente de coșmar într-o familie din Maramureș când o femeie a recurs la un gest disperat, după ce a aflat că soțul are de gând să intenteze divorț.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Soțul i-a spus că o va părăsi pentru că s-a îndrăgostit de o tânără. Orbită de furie, soția l-a stropit cu benzină, apoi i-a dat foc, în timp ce acesta era așezat la masă, transmite spynews.ro.

Citeste si: Consilier județean, implicat într-un grav accident

Femeia a mers până la capăt și l-a incendiat pe soțul său, în vârstă de 48 de ani, care a ajuns la spital cu arsuri grave pe o mare suprafață din corp.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Răzbunare sângeroasă în stradă. Băiat înjunghiat și lăsat să moară

„Victima a ajuns la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Sighetu Marmației. Bărbatul a suferit arsuri de gradul II și III de la brâu în sus, la nivelul capului și al gâtului, la nivel toracic circular și la ambele membre superioare circular.

În total, a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului. El a fost stabilizat și transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Baia Mare, de unde, cel mai probabil, va fi trimis la o instituție specializată pentru arși", a declarat un medic, pentru Axa News.

Citeste si: Gestul spectaculos al unui tată. Și-a dus copilul la secția de poliție că să plătească pentru ce a făcut

Soția agresivă internată la psihiatrie

Bărbatul are arsuri pe 67% din suprafața corpului, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Femeia a fost internată la Psihiatrie, iar polițiștii au deschis un doar penal pentru tentativă de omor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI