Close sidebar
Close sidebar

Scene socante in Bucuresti! O femeie a fost grav ranita dupa ce a fost accidentata de un tramvai!

O femeie de 37 de ani a fost ranita grav, sambata, dupa ce a fost lovita de tramvai pe Bulevardul Constantin Brancoveanu din Capitala, din primele informatii avand picioarele sectionate. La fata locului actioneaza mai multe echipaje medicale si de politie. Circulatia tramvaielor este blocata pe sensul spre Piata Sudului.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Potrivit martorilor, femeia ar fi traversat prin loc nepermis. De asemenea, in momentul accidentului ar fi vorbit la telefon!

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, o femeie de 37 de ani a fost grav ranita, dupa ce a fost lovita de tramvai pe Bulevardul Constantin Brancoveanu din Capitala.

"Accident rutier, pieton cu picioarele sectionate de tramvai. Actioneaza o ambulanta cu medic de la Spitalul Bagdasar Arseni", a anuntat ISU.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Victima a primit ajutor medical la fata locului si a fost transportata la Spitalul Bagdasar Arseni.

La randul lor, reprezentantii Brigazii Rutiere au precizat ca Circulatia tramvaielor este blocata pe sensul spre Piata Sudului.

Deocamdata, nu se cunosc imprejurarile producerii accidentului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI