Potrivit primelor informații, tânărul a refuzat să urmeze recomandarea polițiștilor de a purta masca de protecție la metrou, a fugit pe scările care duc spre metrou și a urcat în trenul care ducea în direcția Tineretului. Forțele de ordine l-au urmărit pe tânăr, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind agresiv, spun polițiștii.

Citeste si: Starea de urgență, prelungită încă o lună!

”În data de 13.03.2020, în jurul orei 10:50, patrula mixtă de ordine publică care executa serviciul în zona stației de metrou Piața Unirii 2 au interceptat un bărbat care purta mască de protecție necorespunzător. La recomandarea patrulei mixte de a purta în mod corect masca de protecție, persoana în cauză a devenit recalcitrantă și a fugit pe scările care duc spre metrou, urcând în trenul care ducea în direcția Tineretului. S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind agresiv cu forțele de ordine. S-a procedat la imobilizarea persoanei și conducerea acesteia la sediul Poliției Metrou, în vederea indentificării și dispunerii măsurilor legale.”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Citeste si: O actriţa renumită şi fiica ei au fost diagnosticate cu Covid-19

Proteste împotriva folosirii măștii de protecție

În ciuda exploziei de noi cazuri de infectare din ultimele săptămâni, tot mai mulți români refuză să se conformele regulilor impuse de autorități. Proteste împotriva folosirii măștii de protecție au avut loc duminică seara în fața Guvernului. Mii de români s-au înfuriat după ce au auzit că luni urmează să fie discutată în Senat Legea Carantinării. Protestatarii doresc ca restricțiile să nu poate fi din nou puse peste România.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Știrea care a paralizat România! Grupul de Comunicare Strategică atrage atenţia

Citeste si: Tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit de coronavirus

Vestea că Guvernul ar putea să pregătească o nouă serie de restricții și carantină a înfuriat poporul, motiv pentru care au avut loc proteste împotriva restricțiilor.

„Legea carantinei urmează să fie dezbătută în Senat luni. Aceasta este cea mai gravă lege din istoria României, fără precedent în Uniunea Europeană și nu are voie să existe în niciun stat democratic! Textul de lege încalcă flagrant Constituția și toate drepturile firești ale cetățenilor pe termen nelimitat.”, este doar o parte din comunicatul oferit de Frontul Civic Unit, cei care au anunțat protestele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si