O mamă din SUA și-a împușcat cele două fiice în timp ce dormeau, după ce le-a dat somnifere. Totul s-a petrecut în urma unei discuții mai aprinse pe care femeia o avusese cu fostul ei soț.

Femeia a fost condamnată la 78 de ani de închisoare.

Citește și: VIDEO- Reacția Anei Morodan în scandalul drogurilor/ ”Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”

Mama minorelor ucise va petrece mulți ani în spatele gratiilor

Veronica Youngblood, mama celor două fetițe ucise cu sânge rece, a fost condamnată pentru două acuzații de crimă de gradul I, după ce le-a ucis pe Sharon Castro, în vârstă de 15 ani, și p Brooklynn Yougblood, în vârstă de 5 ani. 

Scena macabră s-a petrecut chiar în apartamentul lor, în august 2018, atunci când mama și-a împușcat fiicele minore după o dispută cu fostul ei soț, Ronald Youngblood, din cauza îngrijorărilor că fiica ei de 5 ani se va muta cu el în Missouri, potrivit  Mirror.

Citește și: VIDEO |Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa Anei Morodan după ce a fost prinsă băută și drogată la volan: „Sper să ajungă cât mai repede și la lada de gunoi a istoriei, împreună cu mentorul ei, cel care a făcut-o celebră!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autoritățile au spus că mama plănuia să-și ucidă fiicele și apoi să se împuște, după ce și-a cumpărat o armă pe 27 iulie. Femeia le-a administrat fetelor somnifere, apoi le-a împușcat în timp ce dormeau.

Și-a ucis cele două fiice după ce le-a administrat somnifere

Fiica sa de 15 ani a fost împușcată o dată în spate și o dată în piept.

Aceasta a apucat să sune la poliție pentru a raporta împușcătura, dar, din nefericire, a murit la spital.

Citește și: Scene șocante într-un supermarket din Târgu Jiu. Un bărbat a pulverizat spray lacrimogen către un agent de securitate

Mama celor două fete ucise a fost plasată în arest la data de 6 august 2018. Arma crimei a fost luată de autorități după ce criminala a fost arestată.

Veronica a pledat nevinovată pe motiv că ar avea probleme psihice, dar juriul a respins această ipoteză după ce femeia a decis să le adoarmă pe copile, înainte de a le împușca.

Citește și: Tragedie fără margini! Un tată și fiul său au fost executați în propria casă: „Pur și simplu nu există cuvinte pentru cât de îngrozitor este”

De ce a comis femeia crimele?

Avocatul femeii a spus că mama celor două fetițe a acționat în acest mod șocant din cauza mediului în care a crescut. Ea a fost abuzată fizic și sexual de către familia ei.

Femeia a devenit prostituată după ce a rămas însărcinată la 16 ani cu fiica ei cea mare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Femeia ar fi auzit voci în capul ei, chiar înainte de a comite crimele îngrozitoare.

Citește și: Veste tristă pentru Emma! Laurențiu a făcut marele anunț: „N-am vrut să te dau mai tare peste cap, dar am vrut să-ți zic din timp”

Ea va petrece 36 de ani în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si